Marts 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Bagte lakseskiver med kapers og tomat | | Indsendt af: | Heidi | dato: | 13-08-2003 | Ingredienser: | 4 laksesteaks á ca. 200 g
½ tsk salt
groftkværnet peber
Dressing:
3 modne røde tomater
2 spsk kapers
½ dl olivenolie
1-2 spsk friskpresset limesaft
salt, peber | Opskrift: | Skyl og tør lakseskiverne, læg dem på bagepapir og drys dem med salt og peber.
Skær et låg af tomaterne, pres dem fri for kerner og skær dem i små terninger. Bland kapers, tomater og olivenolie og smag til med limesaft, salt og peber.
Sæt lakseskiverne i ovnen i 10-15 min. ved 125 C, til kødet lige netop ændrer farve fra rødt til rosa.
Server små pillekartofler til | Bemærkning
|
|
|