Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Makrel i tomatsauce | | Indsendt af: | Heidi | dato: | 07-08-2003 | Ingredienser: | 4 makrelfiletér á ca. 200 g
1 spsk. Friskpresset citronsaft
salt og hvid peber
12 tomater
2 bundter forårsløg
2 fed hvidløg
1 bundt persille
1 spsk. olivenolie
sukker
| Opskrift: | Spul filetérne i koldt vand og tør dem. Dryp citron over filetérne og krydr dem med salt og peber.
Skold tomaterne og spul dem i koldt vand og flå dem. Fjern stilkfæstet og skær tomaterne i tern.
Skyl forårsløgene og skiv dem tyndt. Pil hvidløgsfeddene og hak dem fint. Skyl persillen, tag bladene af kvistene og hak dem fint.
Opvarm olien i en sautpande. Svits forårsløg og hvidløg til det er mørt. Tilsæt tomater og persille, men gem 1 spsk. persille til garnering. Smag til med salt, peber og et nip sukker. Bring det i kog, læg filetérne ovenpå og dæk dem med lidt af tomatsaucen.
Dæk med låg og lad det simre i 15 min ved jævn varme. Drys med persille og servér. Giv kogte kartofler til.
| Bemærkning
|
|
|