Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Kartoffelgratin med laks
Indsendt af:Heidi
dato:07-08-2003
Ingredienser:600 g laksefilét 2 spsk. friskpresset citronsaft 800 g faste kartofler 1 bundt forårsløg 2 fed hvidløg 2 spsk. smør eller margarine salt og sort peber 1 bundt dild 1 ¼ dl fløde 13% 2 æg 80 g reven emmenthaler 1 spsk. smør eller margarine til fadet.
Opskrift:Skyl laksefiletén i koldt vand og skær den i ½ cm tykke skiver. Dryp med citronsaften. Skrub kartoflerne, kog dem med skral i 15-20 min. eller til de er knap møre. Lad dem køle lidt af. Skyl forårsløgene og skær dem i fine ringe. Brug også det grønne. Pil hvidløgsfeddene og hak dem fint. Smelt 1 tsk. Smør og steg forårsløg og hvidløg klare. Sæt ovnen på 220 C. Smør et ovnfast fad med fedtstof. Pil kartoflerne og skær dem i skiver. Læg kartofler og laks lagvis i fadet. Drys med salt og peber og hæld løgblandingen over. Hak dilden fint og bland den med fløde, æg og ost. Krydr med salt og peber. Hæld blandingen over ingredienserne i fadet. Skær det resterende fedtstof i små tern og læg det ovenpå. Bag i ovnen i 15 min. til gratinen er gennembagt og smukt gylden.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk