Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-03-2024
Menu
Kalender
Maj 2020
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
”Fish and chips”
Indsendt af:Heidi
dato:03-08-2003
Ingredienser:500 g frisk eller frossen torsk eller kuller 1 spsk. olie 1 æggehvide 1 dl. rasp ½ tsk. Friskkværnet sort peber ½ tsk. Salt ”Chips” 600 g kartofler 2 spsk. olivenolie 1 tsk. Salt 1 spsk. olie til bagepladen
Opskrift:Sæt ovnen på 225 C. Smør en bageplade med 1 spsk. olie. Pisk æggehviden sammen i en dyb tallerken. Skær fisken i 3½ cm brede strimler. Skrub kartoflerne og skær dem i 2½ cm brede både. Læg dem i en skål og bland dem med olivenolie og salt. Læg kartoffelbådene på den smurte bagepladen og sted i ovnen i ca. 30 min, til de er gyldne. Vend dem en gang. Bland rasp, peber og salt i en dyb tallerken. Bland det godt. Dyp fiskestykkerne i æggehvide og dernæst i raspblandingen. Tryk paneringen til, så fisken dækkes helt. Opvarm 1 spsk. olie på en stor stegepande ved god varme. Læg fisken på og steg i 5 min., til fisken er gylden. Vend en gang. Hold fisken varm til serveringen. Servér med kartoflerne til.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk