Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:26-04-2024
Menu
Kalender
Marts 2020
MaTiOnToFr
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Ovnfisk med grøntsager
Indsendt af:Heidi
dato:03-08-2003
Ingredienser:800 g torske- eller sejfiletér 3 spsk. Friskpresset citronsaft salt og hvid peber 1 porre 3 gulerødder 1 persillerod 1 rodselleri (ca.300 g) 1 stort løg 2 fed hvidløg 1 bundt persille 2 spsk. Smør eller margarine til fadet 1 dl fiskebouillon 1 dl tør hvidvin 1 spsk. Creme fraiche
Opskrift:Skyl og tør fiskefiletérne med køkkenrulle. Krydr med citron, salt og peber. Skyl porren godt og skær den i ringe. Skyl og skræl gulerødder, persillerod, rodselleri og skær i tern. Pil og hak løg og hvidløg fint. Sæt ovnen på 200 C. Skyl og hak persillen, gem nogle blade til garnering. Smør et ovnfast fad med lidt fedtstof. Smelt 1 spsk. fedtstof og svits porre, gulerødder, persillerod, rodselleri, løg, hvidløg og persille ved jævn varme i ca. 1 min. under omrøring. Hæld fiskebouillon og hvidvin på. Krydr med salt og peber og bring i kog. Hæld blandingen over i det smurte ovnfaste fad. Læg fiskefiletérne oven på grøntsagerne og fordel resten af fedtstoffet henover. Stil fadet i ovnen i 20-25 min. Tag fadet ud af ovnen. Løft forsigtigt fiskefiletérne op og fordel creme fraiche over grøntsagerne. Drys med hakket persille. Servér straks med f.eks. kartoffelmos.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk