Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2020
MaTiOnToFr
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Pocheret laks i dildsauce
Indsendt af:Heidi
dato:03-08-2003
Ingredienser:800 g. laks af midterstykket 1 skalotteløg 2 bundter dild 2 dl fiskefond 1 tsk. fennikel 3 spsk. tør vermouth 2 ½ dl. fløde 13% 1 spsk. citronsaft salt og peber
Opskrift:Skyl laksen forsigtigt i kold vand og dup den tør med køkkenrulle. Pil skalotteløget og hak det fint. Skyl dilden. Dup den tør og hak bladene groft og stilkene fint. Hæld fiskefond, løg og fennikel i en sautépande og bring det i kog. Læg laksen i og lad den simre ved svag varme, ca. 15 min. Tag den forsigtigt op af gryden og læg den på et varmt serveringsfad. Hæld lidt væde over og dæk med folie. Hold fisken varm i ovnen. Si fiskevæden gennem en netsi over i en gryde. Tilsæt vermouth og lad bouillonen koge kraftigt under piskning, til den er tyk som sirup. Tilsæt derefter fløden lidt af gangen og lad saucen koge, til den er cremet. Tilsæt dild og citronsaft og rør rundt. Smag til med salt og peber. Hold dildsaucen varm ved svag varme. Filetér laksen, og fjern skind og ben. Anret lakseschnitzlerne på varme tallerkner og hæld saucen over.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk