Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:25-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Sandart med peberfrugtsauce
Indsendt af:Heidi
dato:03-08-2003
Ingredienser:2 røde peberfrugter, skrællede 1 skalotteløg 1 ¼ dl tør hvidvin 4 sandartfiletér, ca. 600 g 3 spsk. Friskpresset citronsaft salt og hvid peber 1 dl. fløde 13 % 1½ tsk hummerfond (koncentreret) 1 knivspids cayennepeber 1 knivspids chilipeber 40 g kold smør el. margarine salt, ¼ tsk revet citronskal 2 spsk. hakket persille
Opskrift:Flæk og udkern peberfrugterne. Skyl dem og skær i små tern. Pil løget og skær det i tern. Bring løg, peberfrugt og vin i kog i en gryde. Læg låget på og lad det simre i ca. 15 min. Skyl fiskefiletérne forsigtigt og tør dem med køkkenrulle. Dryp citronsaft over og krydr med salt og peber. Læg filetérne oven på peberfrugterne, læg låg på og lad dem dampe ved jævn varme i ca. 10 min. Tag fisken op. Læg den på varme tallerkner. Hæld lidt af væden over, dæk med folie og hold det varmt. Purér grøntsagerne i en blender og hæld dem tilbage i gryden. Tilsæt fløde, hummerfond og krydderier og varm op, uden at det koger! Pisk det kolde fedtstof i og smag til med salt og citronsaft. Hæld saucen over fisken og garnér med persille. Server evt ris, pasta, eller kartofler til.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk