April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Citronmarineret laks med peberrodsfløde | | Indsendt af: | Heidi | dato: | 30-07-2003 | Ingredienser: | 300-400 g fersk laksefilet m/skind
Marinade:
saft af 2 citroner
2 spsk. olivenolie
revet skal af 1 citron
2 forårsløg, skåret i tynde skiver
½ tsk.sukker
1 tsk. salt, peber
dild til pynt.
Peberrodsfløde:
1 dl cremefraiche
1-2 tsk. revet peberrod
salt, peber
Tilbehør:
varme flutes | Opskrift: | Skær laksen i tynde skiver og læg dem i et fad. Bland marinaden og hæld den over.
Lad laksen trække køligt (i køleskabet) 1-2 timer.
Hæld marinaden fra fisken og dup den tør. Anret skiverne portionsvis.
Smag cremefraichen til med peberrod og salt, server det til sammen med varme flutes. | Bemærkning
|
|
|