April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Grillet multe på sauterede tomater og forårsløg | | Indsendt af: | Bent | dato: | 15-07-2003 | Ingredienser: | (4 pers.)
1 multefilet på ca. 800 g
8 modne tomater
4 forårsløg
Lidt olie
Lidt frisk chili
20 g kapers
2 dl hvidvin
50 g smør
Salt, peber
Timian | Opskrift: | Fileten deles i 4 pæne stykker og lægges på grillen med skindsiden nedad. Grilles uden at den vendes. Tomaterne skæres i kvarte, og forårsløgene skæres i mindre stykker. Lidt olie hældes på en varm sauterepande, hvor løg, tomater og chili vendes hurtigt. Vinen hældes på og koges ind til det halve. Smørret vendes i - til saucen får en passende tyk konsistens. Krydres med salt, peber og timian. Server med groft brød og nye kartofler.
| Bemærkning
|
|
|