Marts 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Torsk i pikant sauce | | Indsendt af: | Ryan | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 600 gr. torskefilet
100 gr. rejer
2 stængler bladselleri
1 løg
2 spsk. mel
4 dl. fløde
2 dl. tør sherry
50 gr. pikant ost
½ tsk timian
salt og peber
75 gr. smør
| Opskrift: | Tilberedning:
Bladselleri og løg hakkes, svitses i margarine, sherry hældes over og koges med. Melet drysses over og fløde tilsættes samt pikant ost og saucen smages til med timian, salt og peber. Torskefiletterne lægges i et smurt ovnfast fad og saucen hældes over.
Retten stilles i ovnen, hvor den dampes ved 200 grader, til torsken er mør. Pynt med rejerne inden retten serveres sammen med kartofler og hakket persille.
| Bemærkning
|
|
|