April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Dild havørred | | Indsendt af: | Bjarne | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | En masse Dild
4 spk Salt
2 spk Flormelis
½-1 tsk Friskkværnet peber
½ dl Sennep
4-8 spk Flormelis
1 ps Frysetørret dild
Pynt: Kaviar, lakseæg, æg, frisk dild eller andet
1 stk Havøred. | Opskrift: | En hel masse dild blandes med salt, peber og sukker. Krydderblandingen gnides grundigt ind i fiskestykkerne på begge sider.
Fiskefileterne lægges i et fad ovenpå hinanden med kødsiderne mod hinanden og hovedende mod haleende, så de bliver nogenlunde lige tykke i begge ender. De overdækkes (men pakkes IKKE ind) med madpapir og der lægges et let pres ovenpå. De stilles i køleskab i 1-2 døgn.
Sennepsdressing: Sennep, flormelis og dild røres sammen og trækker i køleskab nogle timer eller mere.
| Bemærkning
|
|
|