Februar 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Torskeret til 4 personer. | | Indsendt af: | Jørgen Munk | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 4/6 småtorsk
4 store løg.
1 glas snittet champignon.
| Opskrift: | Torskene skæres i filetter, og skæres derefter i mindre stykker, dyppes i væde lavet af 1 stk. æg, mælk og evt vand. Vendes derefter i bl. mel rasp, tilsat salt og peber. stykkerne hurtigbrunes i meget varmt madolie og lidt stegemargarine. Læg derefter stykkerne i et ildfast fad.
Kog kartofler, (gem vandet)
Tag løgene og snit dem i ringe og letbrun dem sammen med champignonnen på en pande (gem væden fra Champignonen)
når løgene er blevet gyldne skal champign. væden, vand og 1 til 2 spiseske sukker tilsættes og det hele skal småsimre til løgene er bløde. Frasi væden helt (gem væden)
Start ovnen på ca. 140 grader.
Tag fadet og drys et let lag karry over fisken, sæt fadet i varm ovn ca. 15 minutter.
strø løgblandingen over fiskestykkerne og giv det hele ca 10 minutter mere i ovnen.
Lav en brun sovs af kartoffelvandet, løgvæden og fløde.
Kan nydes med både rød eller hvidvin.
Jeg har lavet denne ret for både venner og bekendte, og har hver gang måttet afgive opskriften på retten, så velbekomme, håber at i kan bruge opskriften.
| Bemærkning
|
|
|