Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2020
Menu
Kalender
Marts 2020
MaTiOnToFr
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Torskeret til 4 personer.
Indsendt af:Jørgen Munk
dato:10-10-2002
Ingredienser:4/6 småtorsk 4 store løg. 1 glas snittet champignon.
Opskrift:Torskene skæres i filetter, og skæres derefter i mindre stykker, dyppes i væde lavet af 1 stk. æg, mælk og evt vand. Vendes derefter i bl. mel rasp, tilsat salt og peber. stykkerne hurtigbrunes i meget varmt madolie og lidt stegemargarine. Læg derefter stykkerne i et ildfast fad. Kog kartofler, (gem vandet) Tag løgene og snit dem i ringe og letbrun dem sammen med champignonnen på en pande (gem væden fra Champignonen) når løgene er blevet gyldne skal champign. væden, vand og 1 til 2 spiseske sukker tilsættes og det hele skal småsimre til løgene er bløde. Frasi væden helt (gem væden) Start ovnen på ca. 140 grader. Tag fadet og drys et let lag karry over fisken, sæt fadet i varm ovn ca. 15 minutter. strø løgblandingen over fiskestykkerne og giv det hele ca 10 minutter mere i ovnen. Lav en brun sovs af kartoffelvandet, løgvæden og fløde. Kan nydes med både rød eller hvidvin. Jeg har lavet denne ret for både venner og bekendte, og har hver gang måttet afgive opskriften på retten, så velbekomme, håber at i kan bruge opskriften.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk