Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Oktober 2019
MaTiOnToFr
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Torsketournedos i ovn
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:1 kg torskefilet 2 spsk Pesto 2 spsk grovsennep Garniture: 1 Courgette - grøn eller gul 2 spsk hakket persille 1 hakket skalotteløg Olivenolie Tomatcreme: 5 dl fiskefond 5 dl piskefløde 5 modne tomater 3 spsk hakket purløg Pynt: Bredbladet persille og lidt lakseæg eller tomat i tern
Opskrift:Torsken skæres i tynde skiver. Skær på skrå med en filetkniv (som når man udskærer røget laks). Skiverne lægges ud på et fad eller en bakke og alle skiver smøres med pesto. Vend skiverne og smør dem med grovsennep. Drys med lidt salt og peber. Skiverne lægges sammen til 4-5 "tournados". Det gøres ved at sætte skiverne på kanten og rulle dem sammen. Garniture: Courgetten skæres i julienne (tynde strimler), der sauteres i olivenolie sammen med skalotteløg og persille. Salt og peber. Tomatcreme: Tomaterne pureres i blenderen, sigtes så kernerne kommer fra, og saften koges ned til 1/2 dl i en kasserolle. Fiskefonden koges også ned til det halve, tilsættes fløde og koges igen til den er pænt jævnet. Tilsæt tomaterne og smag til. Lige inden serveringen sættes torsken i ovnen ved 225 grader i 6-7 min. Anrettes ovenpå courgetten med sauce udenom. Pynten lægges ovenpå.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk