Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:06-04-2020
Menu
Kalender
April 2020
MaTiOnToFr
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Fisk med kokus og karry
Indsendt af:Jesper
dato:10-10-2002
Ingredienser:½ kg filet af torsk eller sej 5 dl. Kokosmælk saften af 2 citroner 2 stk løg 4 stk. tomater 2 spsk. Tomatpure koncentreret 75 g frisk reven ingefær 1 tsk. Chili 4-5 fed hvidløg 1-1½ spsk carry 1 dl olie 1 bt koriander salt, peber
Opskrift:Skær fisken i 5gange 5 cm stykker. Hak løg og tomater, skær chili og ingefær fint og knus hvidløget. Sauter i olie tilsæt carry og tomatpure og sauter lidt med. Tilsæt citronsaft og tomater og kog lidt ind. Hæld kokosmælk over og kog grundigt igennem. Smag til med salt og peber. Læg fisken i saucen og lad retten simre til fisken er mør ca. 3 minutter. Hak koriander og vend i.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk