April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Stegte sild med kinakålssalat | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | Ymerdressing
½ l ymer
1½ spsk frisk, fintrevet peberrod
2 tsk sød, mild sennep
1 tsk hvidvinseddike
2 tsk sukker
1 tsk groft salt
Stegte sild
4-8 udbenede sildefileter (ca. 500 g)
3 spsk rugmel
3/4 tsk groft salt
friskkværnet peber
25 g smør
Kinakålssalat
1 3/4 l fintsnittet kinakål (ca. 350 g)
4 groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
Tilbehør: 1 kg kartofler.
| Opskrift: | Ymerdressing: Rør ymer sammen med de øvrige ingredienser. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Smag til.
Stegte sild: Klip finnerne af sildefileterne og fjern evt. ben. Skyl og tør fileterne. Bland mel, salt og peber. Fold fileterne på langs, med skindsiden udad, og vend dem i melblandingen. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg sildefileterne ved jævn varme, ca. 4 min. på hver side.
Kinakålssalat: Vend kinakål og gulerødder i ymerdressingen lige før serveringen. Så bevarer grønsagerne deres sprødhed | Bemærkning
|
|
|