Maj 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Røget makrel med spinat og rejer | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 1 røget makrel
150 g blancheret hakket spinat
½ dl fløde
3 æg
Karry
Salt og peber
2 spsk tomatpurè
1 spsk citronsaft
75 g rejer
| Opskrift: | Spinaten tøes langsomt op i fløden ved svag varme i en tykbundet gryde. Køles af og tilsættes sammenpiskede æg og smages til med salt, peber og karry.
Fordel blandingen i 4 små forme eller 1 stor. Bages i vandbad i gryde eller ovn ved 200º. Ca. 15 min. for de små og ca. 30 min. for den store. Vend dem ud på et fad eller på en tallerken til portionsanretning. Tomatpure, citronsaft og rejer blandes og fordeles ud over toppene.
Server retten til frokost med den røgede makrel til. | Bemærkning
|
|
|