Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Geddegryde
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:1000 g Gedde filet 500 g tør Hvidvin 250 g Vand 250 g Champignoner 125 g Smør 125 g pillede Løg 1 glas Cognac 30 g Mel 12 små Brødskiver Fiskebouillon eller oksebouillon Suppevisk Salt og Peber
Opskrift:Gedden skæres i passende Stykker. Bag smørret op med melet og kom heri suppevisken og de hele løg. Spæd med vandet og vinen. Dette saltes og pebres efter smag og får lov til at koge en Time. Korn derefter fisken i, brænd den af med Cognacen og lad det så koge. Kogetiden er afhængig af stykkernes størrelse. Et kvarter inden fisken er kogt, kommes champignonerne i sammen med fiskekraften eller kødkraften. I sidste øjeblik steges små brødcroutoner i Resten af smørret. Tag suppevisken op, si Sovsen. kom fisken på et fad og pynt med de stegte Brødskiver.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk