Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Ovnstegt gedde
Indsendt af:Lars
dato:10-10-2002
Ingredienser:1 gedde på ca 3 kg 1 skinke i tern(dåseskinke eller alm. skinketern) 1 dåse hakkede tomater med chili 2 æg saften af 1 citron rasp 10 hele peberkorn salt laurbærblade mel til at lave sovs af.
Opskrift:alle ingredienserne (skinke, tomat,æg,rasp) laves til en dej der fyldes inden i den rensede gedde der er blevet gnedet indvendigt med salt og citronsaft. Den lægges herefter i en bradepande der er fyldt med hvidvin, peberkorn og laurbærblade. Stilles i ovnen i ca 1 - 1,5 time afhængigt af størrelsen på gedden, ved 175 grader. Af væden fra bradepanden laves en sovs ved at smelte smør i en gryde, piske mel i og tilsætte væden. Kan serveres med brunede kartofler...
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk