Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:20-04-2024
Menu
Kalender
Marts 2020
MaTiOnToFr
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Lakse piroger
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:3½ dl mel 1 knsp salt 125 g koldt smør ½ æg ½ tsk eddike ca. 3 spsk koldt vand 1½ dl løse ris 200 g kogt laks fra dåse eller 100 g tun naturel fra dåse 100 g flødeost med purløg eller urter 3 hårdkogte æg 1 bdt. dild salt og peber æg til pensling
Opskrift:Kom mel og salt i en skål. Skær smørret i terninger, og gnid dem sammen med melet, til det ligner reven ost. Tilsæt æg, eddike og vand og ælt dejen sammen til en kugle. Pak dejen i folie og læg den i køleskabet, mens du laver fyldet. Kog risene til løse ris, efter anvisningen på emballagen. Hæld væden fra fisken, og del den i mindre stykker. Pil æggene. Kom et æg ad gangen i en kop og skær det igennem på kryds og tværs med en lille kniv. Hak dilden med en kniv.. Bland fis, ris, flødeost, æg, dild samt lidt salt og peber i en skål. Tænd oven på 175º. Læg bagepapir på en bageplade. Læg dejen må et stykke bagepapir og rul den ud i en aflang firkant. Firkanten skal være lidt mindre en bagepladen. Løft dejen ved hjælp af bagepapiret over på bagepladen. Fordel fyldet på halvdelen af dejen, det skal være på den lange led. Pensl kanten hele vejen rundt med æg, fold den anden dejhalvdel over, pas på der ikke kommer huller. Tryk kanten godt til med en gaffel. Pensl piroggen med æg og bag den gyldenbrun på ovnens midterrille
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk