Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Ovndampet laks med sennep
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:1 stk. laks (ca. 1 kg.) 1 spsk. salt 10 g. smør 1 tsk. salt og peber 2 dl. tør hvidvin 2 dl. fiskebouillon (1 terning) Sauce: siet sky fra fisken 1 spsk. Dijon sennep 1 dl. piskefløde 2 spsk. vand 1½ tsk. majsstivelse ½ tsk. salt peber
Opskrift:Fisk: Laksen renses, hoved og finner klippes af. Laksen drysses med salt og trækker i 10-20 minutter. Fisken skylles og lægges i et smurt ovnfast fad. Drysses med salt og peber. Smørklatter lægges over fisken. Hvidvin og bouillon hældes ved. Løst alufolie lægges over. Stilles i ovnen i 30-0 min. ved 200 grader. Sauce: Skyen fra fisken bringes i kog og smages til med sennep, salt og peber. Jævnes med majsstivelse udrørt i vand og koges igennem. Fløden piskes stiv og vendes i saucen.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk