April 2019 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Stegt hornfisk | | Indsendt af: | Lars | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 800 gr honfiskefilet
smør
1 kg nye kartofler
vand
salt og peber
4 porrer
hakket persille, purløg og dild
saften af ½ citron | Opskrift: | Kartoflerne dampes under låg i vand tilsat salt og smør i ca 15 min. De skal kun lige være møre.
Rens porrerne og skær dem i tynde skiver og damp dem med de sidste par minutter. Til sidst hældes den overskydende væde fra og krydderurterne og citronsaften tilsættes, der smages til med salt og peber. Smelt lidt smør på en teflonpande og læg hornfisken på med skindsiden ned, de krydres med salt og peber. Anret på varme tallerkener med den varme kartoffelsalat udenom. | Bemærkning
|
|
|