Maj 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Laks med linser | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 4 stykker laks á 100 g
salt, peber
1 bundt finthakket persille
1 finthakket fed hvidløg
2 spsk groftreven citronskal (af usprøjtet citron)
250 g små grønne linser
2 dl groftskårne krydderurter ( dild, persille og estragon )
1 stor eller 2 små courgetter
5 - 6 gulerødder
1 tsk raps - eller olivenolie
vand eller bouillon | Opskrift: | 1.Drys laksen med lidt salt og peber og pak hvert stykke i pergament - eller bagepapir
2.Bag laksen i ovnen ved 200 grader 15 - 20 min efter tykkelse
3.Skyl og kog linserne møre 15 - 20 minutter, afdryp og bland dem med persille hvidløg og citronskal
4.Imens sauteres grøntsagerne let i olien, tilsæt en smule vand eller bouillon og lad dem snurre møre før de serveres til fisken med linserne
| Bemærkning
|
|
|