Maj 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Dampet ørred med urtesauce | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 400 g ørredfilet
2,5 dl Karolines Grund Sauce
1 dl vand
150 g selleri
1 mellemstort løg
1 peberfrugt
3 gulerødder
Lidt purløg til pynt | Opskrift: | 1. Grøntsager koges møre i Grund Sauce og vand.
2. Grønsagerne blendes og saucen smages til med salt og peber.
3.Drys Fisken med salt og peber og lav evt. en krydderblanding af løg, persille mm. til at komme på. Fisken pakkes ind i sølvpapir og dampes i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
4. Fisken afkøles. Evt. skind og ben fjernes.
5. Saucen anrettes på en tallerken, ørreden lægges på sammen med de fintsnittede grøntsager. Purløg drysses på.
| Bemærkning
|
|
|