Maj 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Karrytorsk | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | ca 1 kg torskefilet
2 peberfrugter i strimler
3 porrer i skiver
2 spsk. margarine
½ spsk. karry
2 spsk. mel
2 dl. mælk
½ dl. fløde
salt, peber
| Opskrift: | Kom torsken i et smurtfad og fordel peberfrugten og porrer over.
Smelt margarinen og svits karryen heri.
Rør melet i og spæd til med mælk og fløde.
Lad saucen koge sammen og smag til med salt og peber.
Hæld saucen over torsken og læg folie over.
Sættes i ovenen ved 225º i ca. 40 min.
| Bemærkning
|
|
|