Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:25-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Kammuslinger og rejer i filodej
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:150 g kammuslinger 150 g rejer 1 forårsløg ½ spsk Thailandsk stir fry olie ½ spsk fintrevet frisk ingefær 1 tsk fintrevet limeskal ½ spsk limesaft 1 spsk tør sherry ½ spsk A taste of Thai fiskekryddersauce 2 plader filodej 2 tsk vand Pynt: 2 forårsløg.
Opskrift:Kammuslinger og rejer skæres i mindre stykker. Forårsløg hakkes fint. Olien varmes på panden. Forårsløg, ingefær,limeskal og limesaft steges 1 min. Sherry og fiskekryddersauce hældes på. Kammuslinger, rejer og fiskekryddersauce vendes i, og panden fjernes fra varmen. Filodejspladerne lægges dobbelt og deles i 12 (ca. 10 x 12 cm) firkantede stykker. Fyldet lægges med en ske midt på dejpladerne. Dejen foldes omkring fyldet til en lille pakke. Pakkerne stilles med samlingerne nedad på en bagepapir belagt bageplade. Pakkerne bages på anden øverste ribbe 5-8 min. Ved 200 grader. Kogende vand hældes over forårsløg toppene. Toppene deles i lange bånd, der bindes rundt om pakkerne.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk