April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Catalansk fiskegryde | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 2 ds hakkede flåede tomater
2 dl fiskebouillon
Evt. maizena til jævning af saucen
1 fed hakket hvidløg
1 laurbærblad
1 spsk friskhakket basilikum
1 spsk friskhakket timian
½ tsk fennikelfrø
Skallen fra ½ økologisk appelsin i lange strimler
½ tsk chilipulver
½ kg kartofler skåret i tykke skiver
1/4 kg gulerødder skåret i tynde skiver
½ kg torsk skåret i mundrette stykker
300 g frosne ærter
2 spsk friskrevet parmesanost
Salt og friskkværnet peber.
| Opskrift: | Bland tomater, hvidløg, laurbærblad, basilikum, timian, fennikelfrø, appelsinskal, peber, kartofler, gulerødder og bouillon i en gryde.
Læg låg på og lad det koge for svag varme i ca. 30 min.
Rør af og til, indtil grøntsagerne er møre.
Fjern appelsinskal og laurbærblad.
Jævn evt. med maizena.
Tilsæt fisk og ærter og rør forsigtig.
Læg låg på og lad det småkoge endnu 10 min., indtil fisken er hvid.
Ved servering i dybe tallerkener drysses ost på toppen. | Bemærkning
|
|
|