Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Stegt sej med vinaigrette og forårsløg | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 2 sejfileter mørk el. almindelig uden skind og ben
2 hårdkogte æg
2 fint snittede skalotteløg
1 bdt snittet purløg
1 bdt snittet dild
1 bdt snittet bredbladet persille
1 spsk kapers
2 snittede salte agurker
2 spsk sherry ell. vineddike
4 - 5 spsk olivenolie
6 forårsløg
salt og peber
| Opskrift: | Varm lidt olivenolie på en pande og steg fisken 3 - 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Hak æggene og kom dem i en skål med resten af ingredienserne. Krydr med salt og peber. Damp forårsløgene i en gryde med kogende letsaltet vand i 3 - 4 minutter. Server til fisken og kom vinaigretten henover.
| Bemærkning
|
|
|