Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:03-04-2020
Menu
Kalender
April 2020
MaTiOnToFr
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Jomfruhummer med avocadocreme
Indsendt af:Tina Bæk
dato:10-10-2002
Ingredienser:ca 400 gram kogte og pillede jomfruhummerhaler (de kan ofte købes billigt direkte fra fiskerne på havnen) 2 hårdkogte æg 8 blade husblas (kan undværes hvis man ikke ønsker halerne i gele) 5 dl. kraftig grøntsagsbouillon AVOCADOCREME: 2 modne avocadoer 1 revet skalotteløg 1 fed knust hvidløg (eller flere efter smag) 3 spsk citronsaft 1 dl. creme fraiche 18% salt og peber
Opskrift:Skær æggene i skiver. Læg husblasen i blød i rigeligt koldt vand i 10 minutter. Rør bouillonterninger ud i 5 dl. kogende vand så den bliver godt stærk, provenceterningerne fra Knorr er gode til dette. Vrid vandet fra husblasen og smelt den i den varme bouillon. Hæld derefter lidt af denne op i 6 kopper med en skive æg i bunden. Fordel nu halerne i kopperne og dæk dem med resten af bouillonen. Stil dem i køleskabet til de er stivnede. Blend/mos frugtkøddet fra avocadoerne med de andre ingredienser og fordel det på små tallerkener med hummerhale geleén ovenpå. Du kan nemmest løsne det fra koppen ved at dyppe den i varmt vand et øjeblik. Pynt med dild.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk