Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2020
Menu
Kalender
Marts 2020
MaTiOnToFr
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Fiskeragout
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:2 kg fast hvid fisk (torsk etc.) 1 flaske tør hvidvin stort løg gulerod 1 fed hvidløg 1 krydderurtebuket 2 dl cremefraiche 10 g hvedemel 100 g usaltet smør 20 g champignoner 16 små hvide løg 100 g letsaltet flæsk i tern salt peber sukker
Opskrift:1. Fiskene tømmes, afskrælles, skylles omhyggeligt og skæres i skiver. De drysses med salt og peber. Løget pilles, guleroden skrælles, og de skæres i skiver. En gryde smøres med smør, og i bunden lægges gulerod og løg. Læg fiskestykkerne over og hæld hvidvin ved, så det dækker. 2. Tilsæt det pillede og pressede hvidløgsfed og krydderurtebuketten. Bring det i kog; dæmp varmen og lad det simre i 20 minutter. 3. Imens svitses champignonerne i 30 g smør. De små løg pilles og svit ses i en kasserolle med 30 g smør; væden koges ind, og en anelse sukker tilsættes, så de bliver pænt gyldne. Flæsketern blancheres i kogende vand, afdryppes og ristes på en lille pande uden fedtstof. 4. På et serveringsfad fordeles champignoner, de små, glacerede løg og flæsketerninger. Fiskestykkerne tages op og lægges over garnituren. Kogelagen koges ind med en tredjedel; derefter piskes 25 g smør, rørt sammen med 10 g hvedemel, i saucen. 5. Til sidst røres cremefraiche i, og saucen bringes i kog. Den smages til med salt og peber. Hæld saucen over fiskestykkerne og server straks.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk