Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:20-04-2024
Menu
Kalender
Maj 2020
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Pighvar med spinat
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:4 stykker pighvar 4 dl kraftig fiskefond 2 ½ dl piskefløde 4 æggeblommer 250 g renset spinat olivenolie til stegning salt og peber
Opskrift:Varm lidt olie på en pande og steg fisken gylden på begge sider. Krydr med salt og peber. 2. Kog fiskefonden og reducer den til halvdelen. Tilsæt fløde og lad det simre indtil det begynder, at blive tykt. Blend fløden med æggeblommerne og varm saucen igen alt imens der røres i den. 3. Saucen må endelig ikke koge, da den vil skille. Når saucen begynder, at blive tyk smages den til med salt og peber. Vend spinaten i og lad den lige blive gennemvarm. Anret spinatblanqueten henover fisken og server med nye danske kartofler kogt med dild.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk