Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Maj 2020
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Lange med pasta
Indsendt af:Tina Bæk
dato:10-10-2002
Ingredienser:ca 400 gr filet af Lange (anden torskefisk kan også bruges, men jeg synes at lange har så fint og fast kød). 1 pose revet Mozzarella ost. 10 skiver parmaskinke eller anden lækker lufttørret skinke. olivenolie. persille, dild, purløg 100 gr tørrede linser salt og peber 1 zucchini/courgette 1 hakket løg 3 fed knust hvidløg 4 tomater
Opskrift:Kog linserne med salt og peber i ca 25 minutter til de er møre. Del filetterne af langen i 4 portioner i ca samme bredde som skinkestykkerne. Læg skinken to og to i folængelse af hinanden og drys med osten. Læg fisken på og rul til små pakker. Rist dem i olie ca 3 minutter på hver side. Skær courgetten i skiver og rist også dem på panden. Lad løg og hvidløg svitse med til sidst. Skær tomaterne i små stykker og kom dem på oanden med de kogte linser. Hæld væsken fra fisken over i grøntsagsblandingen og vend rundt, tilsæt evt lidt vin hvis der mangler vædske. smages til med salt og peber. Kog båndpasta og fordel det på 4 tallerkener med grøntsagsblandingen og fiskepakkerne ovenpå. Drysses med den hakkede persille, dild og purløg.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk