 | Indsendt af: Anders Bagt havkat 2 stykker af havkat, ca 200 gram
2 røde peberfrugter
2 dl tør hvidvin
½ citron (saften)
1 spsk k...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Rødfisk med tomat 2 rødfisk med skind, uden skæl
1 bdt frisk timian
250 g cherrytomater
1 salatløg
saft fra ½ citr...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Rødtunge med porrer 4 rødtungefileter
lidt hvedemel - kan undlades
6 porrer
1 spsk kapers
saft fra ½ citron
2 spsk ...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Havtaske i ovnen 2 stykker af havtaske eller
anden fast fisk af ca 250 gram.
6 fed snittede hvidløg
frisk timian
...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Fisk med spinat 450 g blancheret hakket spinat
600 g torsk
150 g rejer
1 ds asparges
1 tsk sukker
Salt og peber...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Pighvar i ovn 400 gram pighvar
2 fint snittede skalotteløg
200 g rensede blandet svampe
2 dl fiskebouillon
1 s...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Fiskegryde 1½ kg forskellige fisk (f.eks. søtunge, knurhane, mulle, torsk, helleflynder, makrel)
250 g små blæ...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Søtunge med kantareller ca. 750 g sø - eller rødtunge i filet
2 fint snittede skalotteløg
250 g rensede kantareller
5 dl ...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Grillet multe med hvidløg 4 portionsmulter eller 1-2 store
1,5 dl olivenolie
2 tsk finthakket frisk timian
1 tsk havsalt
1...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |
 | Indsendt af: Anders Aborre med krebs 250 g Smør
200 g Champagne
60 g champignoner
60 g tyk fløde
30 g Vand
30 g levende Krebs
6 mel...
Dato: 10-10-2002
Se fiskeopskriften- klik her | |