Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
Godt der var ny line på hjulet!
Indsendt af:Henning Larsen
Fangstdato:23-03-2005
Art:Havørred
Vægt:5
Længde:
Agn:Spin
Sted:Rønnerne
Bemærkning
Stor fisk igen - godt der var ny line på hjulet!

Vejrskift igen, og naturligvis et lille smut til Rønnerne. Det var onsdag d. 23.marts kl 12:30, og vandet var klart. Vinden var lige gået i vest efter flere dage med østlig vind, og så var det meget lavvandet. Efter ca. en halv times fiskeri fik jeg atter bundbid, p.g.a. lavvande, og jeg skulle lige til at trække stangen tilbage i et hug for at få den fri. Da opdagede jeg, at stangspidsen langsomt blev trukket ud, og så begyndte kampen. Det var dog ikke så voldsomt, som da jeg fik den anden fisk på 5,3 kg for 14 dage siden. Snart var den kun 5 meter fra land, og der kørte den frem og tilbage længe - inden jeg fik den ind over nettet. Men så fik den ene krog fat i netkanten, den slog et par slag og røg så ud igen, og hang stadig fast i nettet, men jeg fik hurtigt drejet nettet rundt, og ned over den, og da jeg løftede nettet op faldt blinket ud! På vej i land klappede den ene netarm sammen, selv om skaftet blev holdt lodret. Det var meget tæt på at det var gået galt, så det var skønt at komme ind på stenene igen.

Den målte 75 cm og vægten var ligeud 5,0 kg. Skide godt - men jeg havde også fået varmen, det var nødvendigt lige at trække mine waders ned så jeg kunne køle lidt af - tiltrængt, for det dampede en del. Nå, men jeg havde jo kun fisket i godt en halv time så jeg fiskede videre, og efter ca. 15 minutter fik jeg øje på noget uro i overfladen meget langt ude. Det var lige netop muligt at kaste lidt ud over stedet og spinne ind. Efter nogle få kast, var der bid igen - denne fight var til gengæld total vild, først fuld ræs på, op og køre på halen, slap line, jeg troede jeg havde tabt den, men den kom imod mig. Så fór den ud igen og op på halen og lynhurtigt til siden og det gentog sig mange gange, Jeg troede at den var fejlkroget, men det var den ikke. Der var et flot syn for, jeg kunne se den sidste del af fighten i det klare vand. Da den endelig kunne nettes, så knækkede den ene netarm helt af, men på land kom den, 1,7 kg og 56 cm.

Den times fiskeri var en af de bedste fiskeoplevelser jeg har haft - og så på kysten. Mig der ellers foretrækker åen - det var fantastisk. Ærgerligt med mit gode net, men det er jo prisen, håber det kan laves. Kjeld og Helge kom der ud lidt senere, fint for så var der en til at tage et billede.



Hilsen

Henning Larsen


Henning vinder endnu en Badger-kasket, og den skal han skrive til Grejsiden.dk for at få. Mailen er grejsiden@vhs.dk


Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk