Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
Regnbue fra Volstrup
Indsendt af:Jesper Pedersen
Fangstdato:31-08-2005
Art:Regnbueørred
Vægt:3.1
Længde:
Agn:Grøn wobbler
Sted:Volstrup P&T
Bemærkning
Da jeg vågnede onsdag d. 31-8-05 var vejret rigtig lækkert, så jeg besluttede mig for at kører et smut ned til Volstrup. Vel ankommet til søen spottede jeg hurtigt en masse fisk, så jeg riggede hurtigt fluestangen til, men hugge det ville de desværre ikke. De næste 2 timer prøvede jeg med lidt forskelligt, men lige meget hjalp det, for de ville bare ikke hugge. Ved middagstid begyndte fiskene en svømme rundt i en stor cirkel, og jeg kastede forgæves til dem med mit stripper blink, men fiskene ville stadig ikke bide. Nu havde jeg prøvet flue, spinner, bombada med både flue og powerbait, så jeg var efterhånden ved at blive ret irriteret. Så jeg fandt grejæsken frem igen, og jeg fik øje på en skrigende grøn wobler, den satte jeg for enden af linen og efter 2. kast havde jeg en følger og i 3. kast endnu en følger, men denne fisk ville ik bare kigge på wobleren, for de inhalerede den stakkels wobler og jeg blev helt chokeret, så jeg glemte næsten at give modhug.



Fiskene fightede forrygende på det lette grej og efter knap 5 minutter kunne jeg lande en fin regnbueørred på 3,1 kg. 2 kast senere var der bid igen, men den forrige fisk have desværre beskadiget linen, så jeg mistede desværre både fisk og wobler. Derefter kigger jeg i grejæsken igen og denne gang valge jeg en hvid/blå wobler og efter ganske få kast med den wobler var der fast fisk igen. Denne fisk fightede og virkelig godt og den var tilmed større end den første, den vejede 3,6 kg... kort tid efter fik jeg endnu engang bid, men endnu engang msitede jeg både fisk og wobleren. den sidste times tisd forsøgte jeg med lidt forskelligt, men fiskenen ville åbenbart kun have woblere idag. Alt i alt en rigtig god dag :o)



Jeg tilmelder hermed to regnbuer på hhv 3,1 og 3,6



Mvh

Jesper Pedersen



Der er naturligvis et par Badger-caps fra www.Grejsiden.dk til dig for denne rapport. Du kan få dem ved at skrive til grejsiden@vhs.dk eller ved at ringe til 40 71 59 59


Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk