Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
super nat
Indsendt af:michael oddershede
Fangstdato:03-07-2009
Art:Spejlkarpe
Vægt:17.2
Længde:
Agn:mentorbait power-worm
Sted:puha..... gudevandet..
Bemærkning
fik også denne udleget han fisk... 17.2 kg....

Send din kommentar
Jesper hansen
sikke nogle basser du har fanget der.. tilykke med dem mester
Allan Juel Andersen
Hvornår ser vi mentorbaits på markedet ... eller vil man kunne downloade opskriften på et tidspunkt(?), hvor du så har navngivet og vil være "autoriteten" bag dem??
Jeg er lidt nysgerrig ... And don't hang me for it.
Mads Hussing
@Allan,

Jeg talte med Michael sent i går aftes, og han er mere eller mindre klar til at sælge dem. Han laver dem selv, og det er udelukkende krogagn. Han fodrer selv med færdigboilies, foder og især pellets og fodermajs.

Han sagde at 60 styk boilies ville skulle koste 50 kroner - og så mener han at hans side er oppe i løbet af en måneds tid.
Mads Hussing
Og så fik jeg lige en SMS fra ham om de skal koste 45 kroner med en bøtte med 70 styk i :-)

Han skrev også at han selv ville logge på senere, så han kunne fortælle lidt om hvilke varianter der er lige nu.
Steen Nielsen
lyder spændene ... har jo hørt lidt til dem af og til ... med succes
Allan Juel Andersen
Det er nok egentligt et smart træk at lave dem selv. Så fåes de som "freezerbaits" og han behøver ikke nødvendigvis lagerføre dem. Men jeg tror man skal være glad for at rulle for at gå i gang med sådan projekt ... Omvendt tror jeg der er en del "lille hjælpere" hvis krogagnen er så frisk som de kan være her. Jeg synes også det lyder spændene.
Jesper hansen
er de pup op eller siden det kun er krogagn??
Mads Hussing
De er synkende. Grunden til at det kun er krogagn er at ingredienserne er noget dyrere end ved normal produktion, og så er de håndlavet. Derfor er det billigere at bruge almindeligt foder, færdigboilies, pellets eller majs som foder.
simon agerholm
Jeg tror sgu jeg skal forsøge mig med sådan noget "karpesnavs" snart, jeg har jo fået de 2 røgeørreder jeg skal bruge i år :-)

Så hvis der liiige er én der melder sig frivilligt til at tage mig med ud på en tur hvor jeg kan få en 10 kgs. på en enkelt overnatning ;-)

Forøvrigt er det da godt at se, at der foregår lidt nytænkning - i skal bare HUSKE at fodre rigtig godt, ellers slipper jeg jo aldrig af med alt det rasp ;-)
simon agerholm
Forøvrigt kan jeg da bidrage med, at såfremt man tilsættes en lillebitte smule tørgær til "dejen", vil den efter ganske kort tid løfte sig fra bunden - og blive det i kalder pop op... Det ved enhver bager :-)
Jesper hansen
Er de belagt med guld siden det er så dyre ingredienser?? Sys den pris er sindsyg..
Hvis de kun bliver brugt til krog agn kan jeg ikke se meningen med at bruge så dyre ingredienser. Man vender jo ikke karpen til at spise agnen.
Der er ingen mening med HNV agn hvis man ikke fodre med det...
Hvilken ingredienser er så dyre??
Mvh Jesper Hansen
michael oddershede
God aften fiskemagasinet...

Her er lidt info omkring mentorbait.

Der er mange ting der spiller ind når vi drager på karpe sats - er det den rigtige plads vi har valgt, kommer karperne forbi eller kan vi lokke dem hen til os - tacklet, hvilket er det bedste valg til den givne fiske situation - ja der er flere faktorer der skal tages hensyn til før man får et succesfuldt fiskeri - agnen hvilke agn skal vi bruge.... det er her mentorbait kommer ind i billedet - glem alt om de gamle teorier om man skal bruge den samme agn som man fodre med- vi ved jo godt, at orm og majs samt brød er noget af det bedste til, at fange karper på - men problemet med disse er jo, at de mindre fredfisk så som brasen, skaller, suder ikke levner mange chancer for karpen, at nå hen til agnen..

Mentorbait er sammensat af innovative ingredienser, specielt koi foder/olier, laksemel, mælkeproteiner, feroler og olier/ester - fiskemeler specielt til karpe opdræt. er bare nogle af de super ingredienser som gør denne krog agn så instant, at den virker med det samme den kommer i vandet - om karperne har set en boilie før eller ej er fuldstændigt ligegyldigt - den har så mange stimuli, at karpen forbinder den med føde for første øjekast..

det er vigtigt, at opbygge en krog agn, som har et "skelet" som kan bære sporstofferne i mindst 12 timer - som en lang nat ofte kræver - mentorbait er skræddersyet til dette formål - ydermere bliver den fremstillet til den givne årstid - så den fisker optimalt uanset årstid.

Det er en krog agn, som kan det hele om du er på stor suder sats - eller din drømmekarpe, så er mentorbait valget.

De fremstilles synkende eller lettere vægt neutral - de ligger i 14 - 16 mm og er aflange for bedre krogning og for at give dem et andet udseende. I ska forstille jer en lækker brownie kage - den har en lækker udvendig skal og en halv våd masse indeni... det er mentorbait.

Prisen ligger på omkring 40-45 kr for 70 stk. det er en fornuftig pris for der er til mange ture i sådan en bøtte...

Mentorbait siden kommer op og køre om ca. en måned - og der vil være mere information omkring agnen der vil også være masser af fangster, billeder og super fede historier og masser af tricks og guldkorn.

Er der spørgsmål er i velkommen til at kontakte mig på mentorbait@gmail.com

Tight lines
michael.
Jesper hansen
bare send mig en pose. det skal sku prøves før jeg tror på det...
Lasse R. K. Petersen.
@Jesper

Synes du virkelig at 45,- for 70 gode krogagn er så dyrt?
Man skal huske på at krogagnen er det vigtigste i vores fiskeri trods alt, vi køber telte, bidmeldere og bedchairs for 20000,- som ikke forbedre vores fiskeri, men at betale for en god agn som CCMorre, Mentorbait eller hvad de nu kalder sig er vi for nærrige til?
Mærkelig holdning synes jeg, men vi er jo heldivis forskellige.

Jesper hansen
du har da ingen anelse og hvad jeg har af udstyr og har af agn og hvad jeg fanger af fisk.
Hvordan kan du kommer med sådan en udtalelse???
Om man bruger penge på grej eller foder.??
Jeg bruger næsten alle mine penge på foder og fiske ture.
Fisken kan ikke se hvilken stang eller hjul den bliver fanget på. Det er den sidste meter der tæller...
Har fået en del fisk i år syntes jeg selv, vil bare se om det kunne lade sig gøre at fange flere end jeg gør i forvejen :P
Lasse R. K. Petersen.
Jesper, det med grej osv. var ikke myntet direkte på dig men på folk generelt. Jeg har solgt utallige kilo foder og agn til folk og det undre mig folk er nærrige på lige netop det punkt! Din udtalese omkring de dyre indgredienser og sindsyge pris er jeg stadig lidt i tvivl om, du skriver at du bruger alle dine penge på foder og fisketure men hvis du gør det så kan 45,- for 70krogagn vel ikke være så galt igen?

Nok om det, jeg smutter sq ud og smider de sidste boilie i poser og pakker tasken!

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk