Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:20-02-2019
Menu
Kalender
Februar 2019
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
fed weekend
Indsendt af:maciej popielski
Fangstdato:31-08-2008
Art:Spejlkarpe
Vægt:7
Længde:67
Agn:majs
Sted:lille sø ud for køge
Bemærkning
mig og min familie ligger på campingplads et lille stykke fra søen, så jeg kom ned fredag kl 5 kastede 2 dåser majs ud og fiskede til solnedgang, intet skete, jeg fisker ret meget i denne sø og ved der går nogen node sudere som altid er hugvillige, stod op om lørdagmorgen kl 7 gik ned og fodrede og så tilbage på campingpladsen, kl 16 gik jeg ned for at fiske, fik 2 ret så pæne gråskaller hvilket er meget sjældent i søen, kl 18 gik jeg hjem for at spise og kom igen kl 19, kom der ned med mine gode ven kasper. jeg kaster den ene stang ud og mens jeg laver den anden dykker flådet, jeg giver tilslag og en lille karpe på ca 3 kg er krogen. aftenen gav 7 karper og uderligere 2 gråskaller. jeg besluttede mig for at tage derned idag kl 10 om formiddagen.dagen startede godt med nogen små karper fra 2 - 4kg 8 stk. men pludselig ser jeg flådet lægge sig på vandet og bevæge sig, flådet dykker hurtigt under vandet og jeg giver tilslag. jeg mærker med det samme at dette er en seriøs fisk. linen bliver flådet af hjulet og en hård fight begynder, sekund for sekund ryger der mere og mere line af hjulet og jeg råber på kasper som er i gang med at nette en mindre karpe. fisken tog et udløb over på den anden side af søen(ca 70m) over i sivene for derefter at venne om og over mod de væltede træer. fisken kommer til syne og det er ikk nogen lille fisk. jeg kan med det samme se at mit lille speciemen net ikk er stort nok til sådan en fisk. jeg begynder at ta mine sko og sokker af, og stille og roligt går jeg i vandet efter fisken. jeg tager chancen med det lille net,kun halvdelen af fisken kunne være i det så jeg prøver hurtigt at få fisken på land, og nettet knækker jeg når lige at slippe stangen og få fat i fisken. og stille og roligt kommer den på land.
havde desværre ikke vægt med så kender ikk vægten. hvis i har nogen bud må i meget gerne skirve dem.
mvh maciej


Send din kommentar
Jonas p
Hej Maciej

Stort tillykke med den fine fisk og den dramatiske fight.
Vægtvurdering kan være svært ud fra billeder men jeg vil tro din flotte spejlkarpe vejer omkring 4kg måske helt oppe omkring de 5kilo. Fin fisk.

MVH
Jonas p
@Garvede karpegutter

Gider i ikke komme med et bud på fiskens vægt? Jeg er nysgerrig efter at vide hvad i vurderer fisken til.

MVH
Jesper Pedersen
5 til 6 kg vil jeg tro
Jonas Bjerre
En spejler i den kondition med den længde vejer lige præcis 6,1:)
Jonas p
@Jesper Jonas B og Maciej

Jeg må sige at jeg har svært ved at tro længden(67cm) er helt korrekt. Maciej er måske kommet til at ligge målebåndet ovenpå fisken. Grunden til jeg ikke mener længden er helt nøjagtig er fiskens længde i forhold til hans finger(de lige ved gatfinnen). Hvis vi antager at figere er 2cm bred( Hvilket jeg mener reelt er for bredt) så skal has fisk være 33-34fingerbredder...det syes jeg virker usandsynligt(i kan jo prøve at tælle lidt løst efter). Jeg mener fisken sandsynligvis er 56-58cm.

@Maciej
Du må endelig ikke misforstå mig. Jeg synes det er en rigtig flot karpe du har fanget og jeg tror bestemt ikke du ønsker at overdrive med den og dens størrelse. Du opfordrede bare selv til en vurdering af dens størrelse og det tog jeg som e udfordring og har afgivet bud efter bedste evne.

MVH
maciej popielski
hej du har ret måle båndet lå på fisken,

du har nok ret i den er omkring de 55-60cm
maciej popielski
ps den vægt jeg havde med gik kun op til 5 kg så fisken må ha vejet over 5 kg (:
Mads Hussing
Jeg vil også gætte på mellem 5 og 6 kg.

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk