Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
En dag i rimteparadis
Indsendt af:Jeppe Højrup
Fangstdato:02-04-2008
Art:Rimte
Vægt:2.4
Længde:52
Agn:Regnorm
Sted:Tryggen
Bemærkning
En hel dags fiskeri ventede forude sammen med Nicolai. Vejrudsigten var gået fra regn og 12 m/s til skiftede skydække og regn og 5 m/s. Perfekt udvikling!
Vi ankom til åen kl. 9 og satte os på hver sin plads. Nicolai startede ud med dagens første fisk på 2,1 kg. Super start! Dernæst fangede vi et par mindre fisk men vi havde tydeligvis ikke rigtigt fået gang i fiskeriet.
Det kom der dog da vi fandt et stræk hvor der hele tiden trak rimter frem og tilbage. Da først vi fandt ud af hvad der var linehug og hvad der var reelle hug fandt vi ind i en god rytme og landede jævnligt fisk. Snitstørrelsen var forbløffende: Til langt op på dagen var hver anden fisk på 2 kg. eller over.
Tidligt på dagen havde Nico skabt sig et forspring på 5 fisk mod mine 3. Da han forsatte med at føre med to fisk gik der virkelig konkurrence i fiskeriet. Ved stillingen 10-8 til Nico var det som om at fiskeriet døde lidt ud og jeg flyttede længere nedstrøms for at prøve fiskeriet mens Nico blev siddende. Her fik jeg godt gang i fiskeriet op af fjerneste bred. Jeg løsfodrede med Specimens Baits pellets og majs og fandt et lille spot hvor fiskene huggede kontant. Jeg fangede fem fisk i løbet af en halv time og 4 af dem var over to kg. med en tangering af min PR på 2,4 kg. på toppen. En super flot fisk!
Nico tog konsekvensen lige efter min udligning til 17-17 og rykkede op til mig. Det satte mig skakmat! Jeg kunne pludselig ikke kroge fisk mere og det kunne Nico desværre:) Han bragte sig komfortabelt foran og selvom jeg fik landet et par reduceringsfisk i det sidste lys kunne jeg ikke ændre ved Nicolais samlede sejr på 22-20.
En super dag i godt selskab i rimteland.


Send din kommentar
kenneth andersen
Hehe du godt nok vild med de rimter ;) Tillykke med dem og den nye PR:
Jeppe Højrup
Tak Kenneth! Det er et nyt område for mig så der er en masse udforskning i det og så er det jo mega fedt at finde ud af at man stadig har meget at lære:) Og så er der ikke noget bedre efter en lang vinter at sidde og krane store medefisk op:)
kenneth andersen
Ja det er nemlig rigtig, super underholdning....

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk