Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:20-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
pr ged
Indsendt af:Christian Romanius Jacobsen
Fangstdato:10-03-2008
Art:Gedde
Vægt:9.5
Længde:103
Agn:skalle
Sted:geddemosen
Bemærkning
fredag efter træning var der et ubesvaret opkald fra steen, så skyndte mig at ringe tilbage for at høre hva han havde på hjertet. han spurgte såmend om jeg ville med ham og martin ud til en lille privat sø og søsætte nogle skaller lørdag. selvfølgelig var jeg frisk, efter at være blevet udfisket hårdt af peter og jesper tidligere på dagen, trængte jeg til lidt oprejsning.
op kl 6 frisk som aldrig før, op og vække martin som havde sovet over sig og afsted det gik. steen stod klar med friskfangede skaller og højt humør som altid. steen skulle guide os ved søen, da den var ny for os. vi fandt en passende plads og søsatte 3 skaller under flåd. der var god fart under de levende skaller, de vidste nok hva der ventede dem i dybet. den første til at mærke fisk var martin, men fisken fik aldrig fat i krogene. næste fisk gik til mig, en lille pind omkring 2kg, ikke længe efter kom steen på banen med en fed madamme på 6,9kg. gid det havde været mig, tænkte jeg længe efter. der gik et par timer uden det vilde action martin hev dog en på steens stang på 4,5kg samt et senere pladsskift gav en enkelt pind til martin. steen mente at nu var det min tur, hvis jeg bare gik hen hvor vi startede så skulle jeg bare se. jeg gjorde som guiden sagde, prop og skalle landede langt ude i søen, og skallen fes straks rundt. med et blev stangen næsten rykket ud af hænderne på mig. jeg slog bøjlen over og lod den tage lidt line. 3-2-1 bang.. hva satan den er væk påstod jeg, og begyndte at rulle ind meget nedtrykt. hva satan, modhug, den var svømmet ind imod mig den bandit. jubii fast fisk, og hvilken fisk. der gik længe før vi så den, og da steen begyndte at snakke en evt 10+er begyndte jeg for alvor at svede. steen gik ud på en lille bro og fik den landet uden problemer. fantastisk kort fed ged, helt sikkert ny pr. efter afkrogning, målning, vejning og et par pics fik hun lov til at svømme tilbage. resten af turen er lidt sløret for mig, men det blev vist til endnu en 6+ fisk til steen og et par pinde til martin. fantastisk dag i godt selskab!



Send din kommentar
kenneth andersen
Sådan der.... Tillykke med dyret!!
Raymond Holm
tillykke med din pr ;-)
Christian Romanius Jacobsen
Takker, den kan jeg leve længe på!
Jesper Pedersen
Min ged er jo ligefrem tynd i forhold til din - er slet ikke jaloux ;)
Christian Romanius Jacobsen
ja vi snakkede lidt om at der må være forskel på stammerne ligesom med karperne. men jeg hun var højgravid, så var meget forsigtig med hende. dejlige dyr!
morten schultz
jamen for pokker der var den jo christian ;) tillykke med den!!! den er satme flot!

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk