Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
Forløsende sandart
Indsendt af:Jonas Bjerre
Fangstdato:23-01-2008
Art:Sandart
Vægt:2.35
Længde:64
Agn:10cm rapala wobler
Sted:større jysk sø
Bemærkning
Som Peter skrev fik jeg æren af dagens sidste fisk. Jeg havde fået en smule baghjul under geddefiskeriet, så det var med stor fryd, at jeg kunne svare igen under sandartfiskeriet. Ikke et alvorligt svar, men svaret blev der. Vejret var som sagt forrygende, dvs vindstille, tørt og med en måne, der skinnede på os på en måde, så man følte det stadig var dag. Vi frydede os over vejret, selvom det efterhånden blev temmelig koldt, og vi følte, at der da måtte ske noget i sådan et vejr. Det gjorde der bare ikke de første 2,5 timer. Vi havde egentlig begge opgivet håbet, men et lille stød til wobleren(måske bare bunden), gjorde at vi fik en lille tro på foretagendet. Derfor valgte vi lige at tage et sidste stræk hen langs skrænten over dybt vand. Pludselig fik jeg endnu et lille stød til wobleren, hvorefter stangen bukkede let sammen, og jeg kunne mærke nogle små nap. Det føltes som skallenap, måske derfor jeg tøvede med at give modhug, for man skulle jo nødig rykke wobleren ud af kæften på kræet. Det ville ikke være til at bære.
Men modhug fik jeg givet, og jeg kunne tydeligt mærke de små ryk i enden af linen, selvom fisken pænt lod sig hale ind. Jeg forklarede Peter, at det måtte være en lille fisk og ganske rigtigt viste der sig en lille sød sandart i overfladen med min lille lyserøde wobler i munden. Peter udbrød, at den da næppe kunne klare mindstekravet på 1,5kg, men i båden voksede den en smule i måneskinnet, og tusind tak for det..
En herlig afslutning på en svær, men utrolig sjov dag, hvor fiskeriet startede i top, fortatte over i kaos og sluttede i mægtig jubel!

knæk og bræk / Jonas, jyskspecimen.dk


Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk