Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:18-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
Rud klump
Indsendt af:Alen Sehovic
Fangstdato:08-10-2007
Art:Rudskalle
Vægt:1.6
Længde:43
Agn:hunde kiks bostet med scopex aroma
Sted:
Bemærkning
Fik nogle fine fisk i åen 08 oktober med denne prakfukdt eksemplar 43 cm 1.600 kg.



Send din kommentar
Ole Aaslo
10 gr mere end Jørgen´s - ja, man skal ikke veje fiskene på en for nøjagtig vægt :-)

Tillykke
morten schultz
den er åbenlys den der ole ;O)
Alen Sehovic
Fisk er vejet på en samson og kontrol vajet med rapala digital.Kan nemt kontroleres hvis jeg sænder vægten til dig Ole.
Eller skal jeg fange DK rekord kun for din skyld!
Raymond Holm
Det er en super fisk Alen.
Michael Callesen
Først tillykke med den flotte fisk Alen! Dig og Jørgen har sku taget på de guldklumper... Og så til Morten og Ole hold da kæft nogle flade kommentare at komme med! Og specielt syntes jeg der er meget upassende at Ole som dommer kommer med en sådan kommentar. Enten må han som dommer afvise den eller holde sin kæft!!! ellers bliver det sku for useriøst!!!!!!!!

michael Callesen
Ole Aaslo
Hvis fisken er vejet på en Salter Super Samson vægt i f.eks 2 kg vægt, så er der 10 gram interval og vægten passer gerne +/- 10 gram
1.6 kg symboliserer at fisken er vejet med 100 grams interval som gerne betyder fisken ligger mellem 1.55-1.64 kg... Jeg har set flere runde op end ned gennem tiden...

Men dette var lige så meget en vink til Alen... Der er folk andre end mig som har bemærket at hans fisk tit vejer meget "runde tal"

Aborre 1.6
Brasen 3.2 og 3.1
Rudskalle 1.6 og 1.4
Suder 2.8

Kun skallerene er opgivet med 2 decimaler, så med en gråskalle på 0.74 gr, så må han jo have en vægt der kan veje med 10 grams interval....
hvor tit kalibrerer folk deres vægte ?!?! Havde selv en digital fiskevægt som vejede 200 gram forkert. så byttede jeg den straks og tog vægten med på labratoriet og den nye vægt vejede 250 gram for meget ved 2 kg (overvejde at beholde den *SS*)

Så Michael... hvis du tror jeg holder kæft, når jeg føler Jørgen´s fisk er lige så værdig til at have vundet denne kategori, så er det min egen mening og din mening er mig ligegyldig i denne sammenhæng
John Sørensen
@ Ole
Hvorfor skriver du ikke en mail eller ringer til Alen, hvis du som dommer stiller spørgsmålstegn ved hans fangster..
Synes det er upassende at udstille ham offentligt som utroværdig.
Kan jo også være han selv har nedvejet den fra foreks. 1.64 til 1.6 for at være på den sikre side.....Pointen er "Du ved det ikke" Derfor lad være med at udstille ham og samtidig godkende den!!
Jesper Pedersen
Alen har jo førhen tilmeldt tvivlsomme fisk, så synes det Ole skriver er fair...
John Sørensen
Det vidste jeg ikke noget om...Hvad er det for en sag der har været med ham?

Men det ændrer ikke ved at Ole må kontakte ham hvis han er i tvivl om noget eller diskvallificere ham. Men ikke udstille ham!
Jeg har lige læst reglerne og synes ikke det står klart nogen steder hvad interval vægt der skal anvendes. Der er andre fisk foreks. i stalling kategorien hvor 3 ud af 4 fisk er opgivet med 100 gr. interval.
Er det også utroværdigt eller er den god nok der?
Ole Aaslo
Jeg er IKKE bussemand eller opsynsmand - jeg er med til at tage stilling til hvis der kommer en klage over en fangstrapport og jun hvis jeg synes den er helt ved siden af, så som en aborre på 1600 kg og lign tager jeg selv og rette denne...

Jeg har bestemt ikke godkendt nogen fisk fordi de er på denne side... det er brugerene som uploader fiskene og brugerene som styre gamet i vid udstrækning... Jeg er sammen med Steen & Kim med til at være dommere i tvivlsspørgsmål... Jeg er også tidligere deltager i denne dyst og privatperson med ret til meninger...
Jeg skal nok skrive under som dommer når den kasket er på ;-)

Mange har før sagt - hvorfor ringede du ikke ??? Men jeg har ikke nogen økonomisk gevinst ved at være med i dommerkomiteen og for ej heller nogen fri telefon... Men har brugt mange penge på telefonopkald og SMS

Mvh
Ole Aaslo
Jesper hansen
Jøsses, For at en vægt skal veje præcis skal den også være i et rum der er præcis 20 grader,
For jern bliver mindre når det er koldt og større når det er varmt...
Hvad sker der lige her???
Jeg forstår ikke det sku ikke... Det må sku værer klodt ude på det der dybe vand...
Alen Sehovic
Jeg kan ikke se nogen argumenter i angivende ”runde tal”.
Dagens tip til den "runde" Ole
Hvis du mangler økonomisk genvist du skal gå til banko hallen at spille med "runde tal".
Du er hel til grin.
Mads Hussing
@Kender godt det der med at jernet bliver mindre i koldt vejr og større i varmt vejr.....
Alen Sehovic
Denne fisk og komentar er min sidste i fiskemagasinets fiskecuppen da jeg vil ikke finde mig i at Ole,shultz,pedersen vill udstille mig offentligt som utroværdig uden troverdig argumenter.

Hvilke fordomme i har, og om de kan tolkes racistiske?

Tak til alle andre vi ses ved vandet! Tight Lines
Mads Hussing
@Alen,

Jeg er ked af at det er kommet så vidt. Jeg føler mig overbevist at intet har med racisme at gøre.

Jeg håber at du vil tage op til overvejelse om du ikke vil blive ved med at sende fisk ind til cuppen, da det som regel er store og flotte fisk.

Mvh
Mads


Raymond Holm
citat:"Alen har jo førhen tilmeldt tvivlsomme fisk, så synes det Ole skriver er fair..."
Nu skal Alen tilsyneladende stå for skud.
Hvis man ikke mener Alen har haft ren mel i posen skulle der have været nogn facts på bordet da ovenstående påstande var sket. Og havde der været hold i påstanden skulle Alen på daværende påståede tidspunkter have været udelukket. Påstanden drejer sig ikke om et enkelttilfælde.
Det er usmageligt den optræden der sker her overfor Alen.
Og det er måden at få færre og færre brugere.








Mads Hussing
@Raymond,

Vi er fuldstændig enige.

Jeg mener naturligvis ikke bare at man kan skrive "Alen har jo førhen tilmeldt tvivlsomme fisk, så synes det Ole skriver er fair..." uden at komme med konkrete tilfælde.

Mvh
Mads
Ole Aaslo
Fik en klage i går fra en som tvivler denne fisk - den kom samtidig også til Mads !!!
Denne person hentyder til at han har kendskab til Alen ikke altid har ret mel i posen... Sådanne bemærkninger har jeg hørt tidligere - Som dommer kan jeg heller ikke tillade mig at tror på 2 håndsberetninger... Selvom beretninger er udtalt af en "ven" af Alen...

Jeg har ingen fordomme overhoved - jeg må bare prøve at sikre alle en fair behandling... kunne forstå du ville føle dig forfulgt hvis jeg havde udbedt om målebåndsfoto hver gang du tilmeldte en fisk....

Hvis Alen synes det er at jagte folk at skrive man ikke altid er sikker på.... I tiderenes morgen da dommerkommiten startede blev der udsendt en udtalelse, hvor der blev slået fast, at dommerene ikke skal bevise en fisk vejer hvad der skrives, men der at det var fangeren som SKAL bevise at fisken vejer det som der skrives.... Gør den det ? Det kan jeg ikke se ud fra det billede

Ole
Dimitri Hardorff
Jeg er helt enig med Raymond, det er direkte usmageligt den måde Alen bliver behandlet på.

Hvis dommerne mener at fiksen skal diskes, så gør det, ellers burde de holde deres mund og ikke komme med den slags kommentarer.

Om de vil det eller ej, så repræsenterer de fiskemagasinet.dk og er med til at skabe dets ansigt udadtil, og lige nu synes jeg ikke at det går særlig godt.

Personligt vil jeg følge Alens eksempel, og bruge tiden på min dejlige kæreste, fiskeriet, venner og arbejdet fremfor på fiskemagasinet.dk.

Vi ses ude ved vandende.
morten schultz
HAllo... jeg vil gerne lige sige min kommentar var møntet på ole... jeg kunne aldrig i mit liv finde på og være en af de der ynkelige typer der hentyder til andres fisk ikke er dit og dat det rager mig minus hvis folk snyder er jeg pisse ligeglad med. for mig og se er det bare ynkelige personer som er så nederen jeg ikke engang gider bruge min tid på og læse om deres fisk..

alen. jeg syntes din fisk er umådelig flot og kunne aldrig betvivle en fisk som du har fanget da du ligger så meget tid i dit fiskeri og bevisligt har fanget nogen imponerende eksemplare. min kommentar var som først nævnt til ole, og ikke dig. det jeg ked af hvis du har set som en hentydning til dig. det VAR det ikke overhovdet. og til jer andrer kunne være i måske lige skulle spørge hva jeg mener med min hentydning inden i selv hænger folk ud? føj det går stærkt for jer var??

nedern og have så lidt og lave mand. føj.

mvh morten ..

p.s alen.. håber sgu og se meget mere til dine fisk i fremtiden keep up the good work.
Michael Callesen
@ole aaslo

Du hælder en masse undskyldniger ud som ikke holder en meter! Alen har overholdt alle jeres skide regler. Det kan godt være at du mener at det er for lidt med 1 decimal, men så må du tage det op og få ændret reglerne i stedet for at lave dine egne... Du skriver også : "Men dette var lige så meget en vink til Alen... Der er folk andre end mig som har bemærket at hans fisk tit vejer meget "runde tal" Hvorfor vinke i et åben forum når alle regler er overholdt??? Du skriver desuden: "Som dommer kan jeg heller ikke tillade mig at tror på 2 håndsberetninger... Selvom beretninger er udtalt af en "ven" af Alen..." Hvordan kan du så tillade dig at bringe 2 håndsberetninger i denne sag???
så Ole kom nu med et svar på spørgsmålene i stedet for at snakke uden om!
Michael Callesen
Hov

Jeg kom lige til at se at det ikke kun er Alen der i de fleste tilfælde nøjes med 1 decimal! Også længere oppe i klassementet er en person som bedst kan lide runde tal! Men ham har Ole hverken vinket til eller kommenteret på!? kan du forklarre det ole????
Ole Aaslo
@Callesen
Kan ikke se hvilke spørgsmål jeg skal svare på ?
Det er ikke min pligt at bevise at fisken vejer 1,6 prik - det er fangeren - Det er ligesom fangeren der har bevisbyrden i den sammenhæng - kan godt se det er en stor rudskalle, og det eneste jeg finder uretfærdigt er vis fisken reelt vejer 1,58 kg men for nemhedensskyld er rundet op til 1,6 - At den netop vejer 10 gram mere end den forrige første plads virker heldigt....
Hvem er det du også synes runder op ????
Anders Holmer
Jeg er glad for, at jeg ikke deltager i konkurrencen, for jeg ville have svært ved at acceptere en dommer deltage i debatten på denne subjektive måde.

Jeg synes det er nogle flotte fisk Alen har fanget, og jeg tror ikke, at der er nogle kompetente specimenfiskere, der alene ud fra billedet vil bedømme, at fisken IKKE vejer 1,6 kilo. I øvrigt har jeg tjekket de andre fisk han har på listen og kunne da virkelig godt tænke mig at høre, hvilke fisk det er Jesper P. mener er tvivlsomme - i stedet for bare at slynge noget ævl ud.

Generelt har jeg lidt svært ved at tage fiskecuppen seriøst... Især når man sammenholder denne sag med sidste års farce, hvor reglerne løbende blev ændret under konkurrencen efter lyst og behag.
Poul Stolling
jeg ville også mene at den er god nok.. og rigtig flot fisk..

Jag er tilbøjelig til at give Anders ret i den sidste del af indlægget... Jeg synes det kan være sjovt at deltage i disse konkurrencer en gang i mellem for ligesom at have et mål med fiskeriet... Har dog fravalgt at deltage i konkurrencen på denne side, da jeg ligesom Anders mener at det er en smule useriøst... både med hensyn til hvordan man kører konkurrencen og en gang imellem med nogle lidt tvivlsomme fangster.

Dette er ikke et surt opstød men en konstruktiv kritik til hvordan det måske kan blive bedre..

Vh. Poul
Mads Hussing
@Poul

Hbordan er det du skriver på nogen måde konstruktivt? Du kommer med hvad der er galt og ikke med hvad der kan gøres bedre. Det er i min verden ikke konstruktivt. Det kan godt det være det er konstruktivt hos dem du normalt samarbejder med, men har kræver vi højere kvalitet og mere substans i den konstruktive kritik.

@ Alle
Det her er kørt helt af sporet, og det er pisseærgerligt. Det er desværre meget nemt at skrive noget i et forum som man nok ikke ville sige til personen i levende live. Der er flere ukonstruktive kommentarer i denne debat, og det er ikke godt. Jeg vil gerne opfordre til at tænke sig om to gange inden man sætter en mand under mistanke.

Mvh
Mads
John Sørensen
@ole
Det kan godt være du tror du kan jonglere rundt med alle dine kasketter efter behag, men når du som autoritet i form af dommer i denne konkurrence udtaler dig tvivlsomt om en fisk offentligt uden at diskvallificere den, så stiller du dig selv i en situation hvor mange folk bliver stødt, og som jeg personligt finder upassende.
Det kunne også være at Jørgens fisk vejede 1.5 og at han for ikke at ende i Alens situation valgte at oprunde til 1.58 som i din verden ville virke mere troværdigt..Husk på Ole som jeg skrev tidligere. "Du ved det ikke".

Jeg synes snart ikke det er til at finde ud af hvilke kasketter dig og Mads bærer hvornår, for i har åbenbart så mange at i deler ud af dem.
steen v knudsen
Hejsa.

Lad mig lige føje en lille kommentar til denne "debat".
Der er ingen af dem som har deltaget i denne tråd der har ret eller tager fejl.
Det eneste der er "rigtigt" i tråden er, at alle kan komme med deres meninger og har ret til det, så længe man ikke begnder at kalde hinanden for idioter eller andre ukvemsord/lidet flatterende udtryk.
Jeg kan godt undres over at ikke deltagere i fiskecuppen vil bruge deres tid og energi på at kommentere på denne tråd.
Hvis man ikke deltager i fiskecuppen, har man vel reelt ikke nogen grund til at "brokke" sig?
Og hvis man "brokker" sig, så må der vel ligge noget til grund, som egentlig ikke vedrører Alen's fisk, eller tager jeg fejl?
Ole har lavet en kommentar til fisken.
Morten Schultz har skrevet en kommentar til Ole.
Alen har samlet bolden op og kastet den tilbage.
Og her efter ruller lavinen.
Jeg vil på det skarpeste indprente, at jeg som dommer er HELT og ALDELES uden for konkurrencen.
Jeg deltager ikke selv.
Jeg modtager ikke sponsorkroner fra Mads eller fiskecuppen.
Dommerarbejdet er helt frivilligt og ulønnet.
Mads har spurgt mig om jeg ville hjælpe og det har jeg indvilliget i.
Det er ikke ret mange sager vi har været nødsaget til at tage op.
Nu ligger der en officiel henvendelse på netop Alen's rudskalle og så tager vi den der fra.
Dommer gruppen skal være enige, hvis vi skal udelukke en fisk eller hvis en deltager i fiskecuppen skal diskvalificeret.
Proceduren er ganske enkel.
Vi skal sikre os at alle punkter i tilmeldingen er overholdt.
Hvis der klages over en fisk, bliver den som har tilmeldt fisken bedt om et målebåndsfoto.
Kan dette ikke leveres, ja så bliver fisken ikke godkendt.
Det har INTET med bedømmelse af fisken vægt at gøre.
Men hvis en fanger tilmelder en fisk som værende 40 cm og vejende 1,4 kg. Ja så vil et målebåndsfoto bevise at fisen rent faktisk ER 40 cm.
Her efter er det så kun at vudere ud fra lignende fisk i samme længde om det er SANDSYNLIGT at fisken nu også vejer det angivne.
Hvis længde og vægt proportion er helt hen i skoven, ja så kan vi hvis vi er ENIGE afvise en fangst.
Så tag nu og drop jeres P.I.S ( pinlige irettesættende skriverier) og koncentrer jer om at komme med konstruktiv kritik til en bedre udgave af fiskecuppen, hvor de regler som i mener er uklare bliver forbedret.

Mvh Steen V Knudsen.
Dommer i fiskecuppen.
anders f b
@ Alle

Jeg håber nu på at få lov til at skrive på fiskemagasinet igen, ved at skrive konstruktivt og ikke-nedladende.

Jeg har som alle nok ved også været i problemer hvad angår fiskecuppen, hvor jeg på mail er blevet informeret om at der er 3 dommere i fiskecuppen, hvor jeg så er blevet henvist til en af dem - Kim Aalborg. Som jeg kan se det er der så 4 dommere eller hvad? Kim, Mads, Ole, Steen eller hvad ?

Det skal siges at det absolut er Mads der har virket som ledende dommer i den kommunikation der har været mellem mig og fiskecuppen/fiskemagasinet...

Ville det ikke snart være en god ide at starte en tråd der hedder "Regler i fiskecuppen til næste år" - vi har vist allesammen lært en lektie denne sæson

Vh Anders
Anders Holmer
Hej Steen

Jeg er én af dem, du hentyder til. Jeg kommenterer i tråden, selvom jeg ikke er med i cuppen. Egentlig er jeg f*cking ligeglad med cuppen, men grunden til, at jeg reagerer er, at Alen efter min mening er blevet totalt uværdigt behandlet. Nu kan jeg vælge at være ligeglad og ignorere - eller jeg kan vise min støtte til Alen, selvom jeg ikke er med i cuppen. Jeg valgte så det sidste. Ikke fordi jeg kender manden (har aldrig mødt ham) men fordi jeg ikke ser grund til tvivl om fangstens validitet.

Og med hensyn til den sidste del af dit indlæg. Jeg synes selv jeg i mit indlæg kom med noget konstruktivt: Lad vær' med at ændre på reglerne løbende under en konkurrence... Sådan noget skal simpelthen bare være på plads - ellers er det useriøst. Og så fremgik det i øvrigt også inddirekte af mit indlæg, at jeg synes det er uheldigt at dommerne blander sig i debatterne med deres subjektive meninger (det gælder Ole - ikke dig)

PS: Jeg kunne i øvrigt rigtig godt tænke mig at vide, hvad den 'officielle' klage går på... Det kan vel næsten kun være tvivl om fiskens størrelse - og så er vi vist over i noget jantelov eller misundelse. Som jeg skrev tidligere: Jeg tror ikke, at der er nogle kompetente specimenfiskere, der alene ud fra billedet vil bedømme, at fisken IKKE vejer 1,6 kilo.

PPS: Steen, er du i øvrigt neutral i denne sag, når din klubkammerat ligger til at vinde rudsaklle-konkurrencen, hvis Alens fisk diskes??
morten schultz
fuck folk går i små sko herinde. tag ud og fisk og lad dommerne styrer deres eget.

@anders holmer.. tror nu nok godt du kan regne med steen knudsen er neutral i denne sag...
tror ikke du skal regne med der så mange der gider holde med nogen bare for og give dem en første plads.. come on mand.

Jeg må bye the way give poul ret i der sker nogen sjove ting som feks da reglerne skulle ændres pludselig sidste år istedet for til i år. jeg har helelr ikke personligt gidet og sende flere fisk herind da jeg syntes det er ret irreterende og få slettet fisk herinde pga noget så træls som ingen respons på ens henvendelser.. men det er så hva det er. har tænkt mig og give det et nyt forsøg næste år.

desuden forstår jeg ikke hemmeligheden i at folk annonyt melder en for fusk? hva er det nu for noget det er da så barnligt altså. kom dog ud af busken istedte for og gå i små sko. jeg har inette imod det hvis der vitterligt er tale om bevisligt snyd eller på anden måde mistænkelige ting. men hvorfor skal det holdes hemmeligt hvem der klager over hvad? kan ikke se hemmeligheds fidusen i dette men nogen er vel bare bange for og stå ved deres meninger.

derudover syntes jeg bare folk skal blande sig uden om andres fisk egentlig... syntes det er groteskt man skal hænges op hvis der sker det mindste.

desuden ville det klæde folk og sige undskyld til folk når de har lukket for meget lort ud (michael callesen) ignorer fuldstændigt mit indlæg og fortsætter bare heldigvis kunne seha godt se det var en misforståelse af min kommentar så han var da mand nok til og give mig en mail retur. noget mange andrer kunne lære af..

i bund og grund. respekt for andrer mennesker.
Mads Hussing
@John,

Det er rigtigt at jeg har delt kasketter ud i snart tre år, og det er der heldigvis mange der er glade for.

@Anders Bruun,

Nej, du er udelukket, og du er blevet bedt om at holde dig væk. Derfor må du ikke skrive herinde. Du har primært kommunikeret med mig i forbindelse med Fiskemagasinet.dk, hvor jeg har lagt det i hænderne på dommerne at kommunikere med dig i forhold til Fiskecuppen. Du bliver så ved med at SMS´e mig om alt muligt i forbindelse med Fiskecuppen og præmier, og det burde jeg nok ikke have svaret på. Men der er jeg alt for flink, og håbede vi kunne løse det der.

@Schultz
Hvorfor har du fået slettet fisk? Hvem har ikke henvendt sig tilbage?

Mvh
Mads
Ole Aaslo
@Mads...
Ja... Jeg har været ude med det store viskelæder og slette et par af Mortens fisk da der efter et par måneder ikke var billede på disse fangstrapporter... Morten mente at have fået dispensation på disse af dig, da der var uploade problemer....
Dette kunne jeg desværre ikke tage så meget hensyn til, da der kom en klage om de ikke opfyldte kravene... Så kunne jeg kun beklage for Morten, men det er i sidste ende fangeren som må følge op på disse mangler. Håber at Morten tilgiver mig på et tidspunkt *GG*

Jeg indrømmer at jeg ikke er nogen diplomat, men ingen skal sige jeg gør forskel - Er ond over for alle :-)

Hvis alle brugerene synes vu dommere er så ringe, så er I da meget velkomme til at vælge 3 nye!

Mads har ingen stemmeret i dommerkomiteen og alle afgørelser træffes som flertalafgørelser i 3 mands gruppen,
hvor vidt Mads er enig eller uening i disse afgørelser...
Men mht præmier og kasketter mm. så er det Mads himself som styrer gamet..
Mads Hussing
Det med billederne kan jeg overhovedet ikke huske noget om.

Det er rigtigt at jeg ingen stemmeret har, og jeg følger dommernes arbejde fra sidelinien. Det var jo hele meningen med at have tre dommere, så det ikke var mig der skulle vurdere folk.

Såvidt jeg husker blev ingen regler lavet om midt i det hele, men lige pludselig var der nogen der så på om de nuværende regler blev overholdt. Derfor var der lidt tumult på et tidspunkt.

Mvh
Mads
morten schultz
jeps halløj.. det var to rimter som jeg ikke kunne få ind på den soden.. altså billederene. så jeg gjorde det jeg sendte billederene samt en beskrivelse af mit problem rundt til dig mads (ved jo ikke om du fik den for så var der en masse galt med jeres computer pludselig) men samtidig sendte jeg den til det link der hed dommerne. for det har jeg gjort før engang hvor jeg ikke kunne få et billede på og i satte det så ind for mig. men det os ligegyldigt nu. forstår jer jo godt..

@ole.. TILGIVER DIG ALDRIG... du har såret mig gjort mig ked og trampet på mine følelser.. det svier og jeg ved ikke om jeg kan tilgive dig nogensinde :O( ;) ;)
Mads Hussing
@Morten,

Jeg er sgu ked af hvis jeg har gjort i nælderne på det tidspunkt...

Jeg har det i øvrigt på samme måde med Ole som du har :-)
Ole Aaslo
@Morten
Takker ..... fik det meget bedre......... Du må bare få fingeren ud af .... og send nogle fangstrapporter ind som jeg kan slette...!
Men skulle du have problemer en anden gang, så skriv til mig eller skriv her på forum

Ole
Ole Aaslo
@Mads....
Du kan ikke undvære mig til at svine dig og dine projekter til... Jeg tilgiver både dig om Morten
morten schultz
@ole hva tilgiver du mig for? :s
Mads Hussing
@Ole
Yes yes - jeg er jo din baitbitch :-)
Ole Aaslo
@Morten.... at du aldrig tilgiver mig :-)
Uvenner er også en form for venner *LOL*
Nu må kulden gerne snart gerne komme, så vi kan komme igang med vintergedderene..

@Mads
Ja, man må jo nøjes jo ældre man bliver ;-)
Michael Callesen
Jeg vil gerne vide hvilken mail jeg skal skrive til hvis jeg vil klage over fangster!? så skal dommerne satme få noget at bestille!!!!
Mads Hussing
@Michael Callesen,

Skal alt serveres på et sølvfad? Må man ikke undersøge noget selv eller tænke selv? Det står på forsiden af Fiskecuppen.dk - sværere er det sgu ikke....

Mvh
Mads
Preben Jensen
Til M-calle...

Hvad får du ud af dette ? Har læst du allerede stratede dette overfald efter 2 uskylkdige kommentarer ?
Fisker du som jyde meget sammen med Alen ¤HE HE¤
Poul Stolling
@mads

Jeg henviser til det sidste i Anders indlæg... Det virker så dumt at skrive tingene 2 gange...:) men nu gør jeg det lige alligevel... Dommerne burde ikke deltage i disse debatter de burde sende en mail direkte til vedkomne det drejer sig om... lad være med at lave om på reglerne midt i konkurrencen. måske være en smule mere kritiske over for fangstrapporter, hvis der er tvivl om størrelsen.

Iøvrigt mads tror jeg at dem jeg arbejder sammen med tager det lidt mere seriøst end mange andre. f.eks lad være med at udtale sig om andre folks virksomheder hvis man ikke ved hvad man snakker om!!!!!!!!
Mads Hussing
@Poul,

Jeg henviste ikke til nogen specielt, og jeg vil også gerne indrømme at kommentaren er skrevet i går aftes omkring klokken 23.00 efter en arbejdsdag der startede klokken 06.30. Så jeg var nok lidt ekstra irriteret over alle de kloge mennesker der aldrig bidrager med noget, andet end når de er optræk til ballade.... Men når nu du selv blander et firma ind i det her, så undrer det mig naturligvis at jeg aldrig har hørt fra dem efter jeg skrev til dem. Det virker ikke så professionelt.

Dommerne er meget kritiske, det ser vi tydeligt her. Jeg ved at Ole flere gange har skrevet til Alen per mail, og nu blev det altså her i forummet denne gang.

Der er såvidt jeg husker ingen regler der blev lavet om midt i det hele, de blev vist bare håndhævet noget strengere.

Mvh
Mads
Alen Sehovic
Ole frem med navne (på mine vener som jeg første gang hører at egsistere her) eller hold din fucking kæft. Jeg har ikke nogen at skjule men du har vist lort i ovrskud .
Mads Ole har ikke skrevet noget mail til mig så stop med denne game.
Har skrivet før at jeg vil ikke være mere i fiskecuppen så nu jeg sleter alle mine fangst raporter udover denne så du kan fordsæte med sado mazo game.
Tak til alle som har sændt mig opbakning mails.
John Sørensen
Hvis man bare på den måde kan slå tvivl om en fisks reele vægt på grund af det er "runde tal" og ikke fordi man syntes den ser lille ud, så tvinger man jo folk til at manipulere med vægten for at det skal se mere reelt ud.

Jeg tror ikke der er mange der har et målebåndsfoto af deres fisk, så hvis man sår tvivl om de fisk der ligger højere oppe en ens egne, så vil man da uden tvivl øge sine chancer betydeligt ved at slå tvivl om vægten og skrive en klage. (Hvilket jeg tror der er sket her).
Og så samtidig skrive offentligt at en af hans venner, som vist nok ikke alligevel er hans ven skriver at "han ikke har rent mel i posen". uden at komme nærmere ind på hvem eller hvad det drejer sig om. Så hellere lade være med at nævne det.
Det minder nærmest om en farce det her, og virker ikke særlig gennemtænkt fra dommernes side.
Så ole kan du ikke lige tage din dommer kasket på og svare mig på om vil se målebånsfoto af alle de fisk der i fremtiden vil blive klaget over?
Lasse
hey Alen. Kan jeg ikke få din mail for du skal da klart have opbakning. NOT! Kan slet ikke se problemet i denne debat. Ole er dommer, det er vel hans pligt at til se tingene gør retfærdigt til? Han kan vel lige så godt sige det til folk her på søstersiden til fiskecuppen nå det er her folk er næmmest at få fat i? Alen skal vel bare vise et målebånds foto, og bevise vægten passer. Så passer pengene vel?
steen v knudsen
@John Sä,rensen

Reglerne foreskriver klar og tydeligt at målebåndsfoto skal kunne forevises på forlangende.
Hvis der klages over en fisk er det for så vidt ligegyldigt om det er længden man ikke mener passer eller om det er vægten den er gal med.
Eneste reelle mulighed for os til at "bedømme" fiskens gyldighed, er et målebåndsfoto.
Jeg kan slet ikke følge din tankegang omkring motiver til at klage over en fisk der er højere placeret end ens egen.

Snyd skal ikke belønnes.
Hvis man ikke har målebåndsfoto, har man tilmeldt fisken på urigtigt grundlag, da det klart fremgår af reglerne at der på forlangende skal kunne fremvises målebåndsfoto.

Mvh Steen.
Mads Hussing
@Alen,

Som jeg tidligere har skrevet så er jeg ked af at det er kommet såvidt. Jeg beklager hvis du sletter dine fangster, men det er din beslutning.

@John,

Som Steen skriver så står der i reglerne at der skal være et målebåndsfoto, så det regner jeg med at man har når man tilmelder fisk til Fiskecuppen.

Mvh
Mads
morten schultz
kunne bare godt tænke mig og høre michael callesen sige undskyld så jeg kan rase lidt ned....
Anders Holmer
Jeg gad godt vide, om klagen går på tvivl om fiskens størrelse - kan man få det at vide? Kan ikke rigtig se andre muligheder. Hvis det er tilfældet, er der virkelig tale om at gå efter manden i stedet for bolden...
steen v knudsen
Hej Anders.

Hvad skulle klagen ellers gå på?
Fangstdato og årstal kan vi dårligt bevise.
Men Alen har sikkert orden i tingene.

Mvh Steen
Anders Holmer
Det var også det jeg forventede... At den gik på størrelsen. Men der er sgu da ingen, der med normal intelligens betvivler fangsten ud fra billedet. Derfor mente jeg det med bolden og manden. Det handler i virkligheden ikke om fisken - men manden.

Anyway, jeg er ikke med i cuppen, men synes det er en uværdig behandling Alen har fået, og det har jeg givet udtryk for nu. Jeg deltager ikke mere i denne debat.
John Sørensen
Hvis i fik et målebåndsfoto og den var 1cm kortere end Jørgens, så er jeg da, helt tryk ved at i kan vurdere om det kan passe den vejer 10gr. mere. Sådan noget kan i nemlig.

Der er ingen folk ved sine fulde fem, der vil kigge på billedet og tænke..hmm...Den ser da vist ikke så stor ud som han skriver den er.

Nej det drejer sig om at der er en der er slået, og nu vil prøve at vinde ved at bruge beskidte kneb. Længere er den ikke!
steen v knudsen
Anders.
vil du dermed betegne mig som en person med en unormal intilligens?
Jeg kan nemlig ikke ud fra billedet bedømme om fisken er 40 eller 43 cm. Og det er der sikkert mange andre der heller ikke kan.
Kender du Alen?
Ved du hvor stor eller lille Alen er?
Hvad sammenligner du egentlig med?
Det er netop DERFOR at man skal kunne fremsende et målebåndsfoto på forlangende.
Jeg er godt klar over at du har givet udtryk for at du ikke vil deltage i debatten.
Men jeg syntes helt personligt at det er dårlig stil at slå en skid i et rum hvor andre mennesker sidder og så bare skynde sig ud igen ;-)

Mvh Steen V Knudsen
steen v knudsen
@John Sørensen

Ja John.
Du har fuldstændig ret.
Vi kan nemlig sammenligne de to fisk.
Alen tilmelder en fisk på 43 cm.
Hvis den er mindre end 43 cm. Har Alen afgivet urigtige oplysninger og dermed disket sig selv.
Er fisken 43 cm som angivet og passer proportionerne nogenlunde. Så er der ingen tvivl om at fisken kan godkendes.

Mvh Steen V knudsen
Alen Sehovic
No coment kun link.
http://img252.imageshack.us/img252/3126/kopiafbillede464yh1.jpg
Rasmus Kruse
ta den.... sku synd for manden... ik i gider bruge mere tid på denne fisk, når manden siger han ik tilmelder flere fisk. kan godt forstå ham. flot fisk alen. det kan ik passe hver gang folk fanger en flot fisk er der tvivl om det ene eller det andet. det er jo ik første gang folk bliver hængt ud her...... det er snart ved at være fiskesidernes se&hør.
morten schultz
syntes satme i langt ude .... grow up!!!
morten schultz
så mangler vi en side 9 pige.. og side ni mand.. jeg melder mig gerne til første foto opgave.. evt nøgen i hove med en 17+ gedde ;) smukt billede
John Sørensen
Lol Morten.
Du er syg :)
morten schultz
uhmm er os ret stiv :O)
steen v knudsen
@Rasmus Kruse.

Forestil dig lige den omvendte situation.
Det er måske ikke synd, hvis sagen ikke undersøges?
Er det kun den mistænkte det er synd for?
Hvad med "offeret"?
Hvad med den som havner på andenpladsen HVIS en anden snyder og erobrer første pladsen.
Er det så ikke synd for vedkommende hvis INGEN gider gøre noget ved det?

Velkommen til specimenverden.

Mvh Steen V Knudsen
John Sørensen
En af de ting jeg er meget træt af i denne situation, er at jeg føler et deja vu.
Jeg har tidligere deltaget i en internet konkurrence om den flotteste fangst/fisk hvor jeg sendte et karpe foto ind.
Jørgen skårups datter havde åbenbart sammen med Jørgen fanget en flot rudskalle. Den var også fin og stor og fik en masse stemmer. Så sker der det at jeg også begynder at få en masse stemmer og faktisk overhaler Jørgen skårup på et tidspunkt.
Dernæst tager sagen en mærkværdig drejning, da Jørgen ringer en og anklager mig for at have fusket og hacket så jeg fik en masse stemmer. Jørgen snakkede for sin syge moster om at han var computer ekspert m.m.
Så blev nøgatig ligesom Alen udstillet som snyder, indtil der efter noget tid og telefon samtaler blev fundet ud af at jeg ikke havde snydt alligevel.
Jørgen snakkede for sin syge moster om at han var computer ekspert m.m.
Det endte med at konkurrencen blev aflyst, men at datteren fik præmien alligevel.
Så ser jeg det her og tænker......Neeej nu sker det fandme igen.
Og så blir jeg sgu vred. Man må acceptere hvis man er slået og ikke prøve at vinde kampen med benspænd.
Rasmus Kruse
jo det er det da, men det er stadig sur røv at blive hængt ud her. så kan han jo næste ik vise sig her ude at der er tvivl om noget af det. er det næste doping test eller??? lige som medehold de vil ha til OL.
Mads Hussing
@John,

Men nu er målebåndsfotoet jo kommet, hvem ved om Alens fisk ikke alligevel bliver godkendt?

Ikke fordi jeg ved noget om det, og jeg blander mig også uden om :-)

steen v knudsen
@John.

Kender ikke til den sag du omtaler.
Men jeg har da bemærket at du syntes det er upassende at udstille andre offentligt.
Det er så "bare" den risiko man må leve med, når man som lystfisker vælger at vise billeder af sine fangster på et offentligt site.
Der vil altid kunne sås tvivl om hvor vidt at en fisk vejer og måler det den er angivet til.
I en konkurrence situation hvor der er præmier på spil, kan man være helt sikker på at der vil blive holdt godt øje med enhver der kan true en førsteplads.
Nu er der vist ingen steder nævnt hvem der har afsendt klagen.
Men da du nu selv nævner Jørgen Skårup, ja så kan jeg da kun tilføje, at det er han berettiget til på lige fod med alle andre.
I skrivende stund er der intet afgjort endnu.

Mvh Steen V Knudsen
John Sørensen
"Men nu er målebåndsfotoet jo kommet, hvem ved om Alens fisk ikke alligevel bliver godkendt?"

"I skrivende stund er der intet afgjort endnu."

Hvis den ikke bliver godkendt med det billede som alen har linket til ovenfor, så grænser det til nepotisme og inkompetence og så har jeg ingen ord der kan beskrive mine følelser over for denne sag.
Jeg nægter simpelthen at tro på det.

steen v knudsen
Tro på det John.
Vi gør det her frivilligt og i vores fritid.
Vi er tre dommere og vi skal alle tre tage stilling til billedet når vi har set det.

Mvh Steen V Knudsen
Mads Hussing
@John,

Så du nægter at tro på noget der ikke er sket endnu...?? Spændende og mærkeligt....

Når intet er afgjort, er det vel fordi dommerne ikke har talt sammen.
John Sørensen
Lol Mads :) Du skal da også ha alt ting skåret ud i pap og bøjet i neon.

Jeg nægter at tro på at det skulle kunne ske at den blir afvist.

Du er altså også lidt mærkelig når du begynder på dit ordkløveri, men ikke så spændende.
morten schultz
syntes det er mærkeligt du kan bøje neon :s


John Sørensen
Man skal bare tro på det Morten.hehe

Hvordan går det med branderten...er den ved at tage til ?





morten schultz
jeg kan ihvertfald bøje neon nu... det sten sikkert................
John Sørensen
Lol..
Et par stykker til så kan du sikkert også bøje jern ;)
morten schultz
shoit er du sindsyg? et par flasker morgan mere? john vi skal definitivt på druk hvis du kan drikekr mere end tre flasker morgan det er sten sikkert. desuden så kan jeg da prale med jeg kan bøje en quiver tip helt i bund .....så stærk er jeg nemlig
Ole Aaslo
@Morten
3 oz eller en ½ oz tip ???
morten schultz
1/2 oz.. er du tosset kan da ike tage en på 3 1/2
Ole Aaslo
;-) Mange vil sige ja til dit postulat ;-)
morten schultz
haha
Jørgen Skårup

John Sørensen kommer med et par påstande, som jeg vil give mit personlige syn på.

Jeg har forsøgt at klare sagen med John Sørensen over mail, men da det ikke er lykkedes, så vil jeg gerne give lidt fakta her.


John Sørensen deltog i en konkurrence i 2005 på Medefisker.dk, hvor det var op til brugerne at stemme på den fisk, som de mente var den fineste fangst.
Min datter deltog med en rudskalle på 1400 gr. som hun med stolthed selv havde fanget. Såvidt jeg husker årets største i Danmark det år. Rapporten kan også ses på fiskecuppen.

I løbet af afstemningen fik John Sørensen lige pludseligt en tusindvis af stemmer over en meget kort periode. Det viste sig at en person havde fusket med sin maskine, således at der kunne stemmes tusindvis gange i løbet af en time. Disse gik beklageligvis for John Sørensen til hans fisk. Dommerne stoppede optællingen, da de kunne se at det ikke gik rigtigt til. De lavede en intern vurdering i dommerpanelet af fiskene og tildelte min datter hovedpræmien.


Jeg har aldrig talt nedsættene om John Sørensen. Jeg har heller ikke på nogen måde forbundet ham med det der skete under afstemningen. Jeg har blot over for dommerne påpeget at afstemningen ikke foregik reelt.

Jeg kan med hævet cigarføring sige " I have no relations" til personer på medefisker.dk.

John må siges TOTALT at have skiftet mening, da han efter konkurrencen skrev denne mail til mig


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hej Jørgen

Et stort tillykke fra mig til din datter for den fine fisk hun har fanget.

Som du nok har bemærket, er jeg blevet udelukket fra medefiskercuppen.

Jeg har haft en snak med Dennis Krogh fra medefisker.dk og vi har konstateret at der er blevet fusket med stemmerne således at der er sendt en masse stemmer afsted fra den samme ip adresse til min fisk.

Dette er helt og aldeles uacceptabelt, og det er foregået uden mit samtykke......
Jeg har selv prøvet at få mange stemmer, ved at orientere alle i min omgangskreds, samt fammilie, og annonceret på min hjemmeside m.m.
Men der har været en som i sin iver på at hjælpe mig efter alt at dømme har lavet det ovenstående fusk.

Dette er jeg selv rasende over, og har selv prøvet at ringe rundt til dem jeg kender for at finde ud af hvem der har gjort mig denne "Bjørnetjeneste", dog uden held.

Jeg har osse bedt Dennis om at få mit billede fjernet fra siden, da jeg ikke er interreseret i at frestå som en snyder med et stort rødt kryds henover.....

Jeg håber du forstår min situation, og ønsker bare Anne held og lykke med den fine fisk, som helt sikkert rent moralsk, har fortjent at vinde, da det er en af de største fisk fanget i år.

Med Venlig Hilsen

John Sørensen
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






John Sørensen
Jørgen skårup.

Du bliver ved og ved og ved indtil man bliver så træt af dig til sidst at man giver op og gir dig ret. Det er din taktik og det er det du håber endnu en gang med offentliggørelsen af min PRIVATE e-mail korrespondence med dig.
Lad os så få frem hvad der skete. for tiden er gået siden sidst, og jeg har klart og tydeligt fundet ud af hvad der skete i modsat fald dig, der stadig klamrer dig til et spinkelt håb om at du med din computer kompetence har fundet overbevist Dennis om at der var blevet fusket.
På det tidspunkt hvor jeg sender denne mail til dig, har jeg haft en samtale med dennis og da jeg kun har Dennis ord for hvad der er sket, og ikke med selvsyn kan se hvad der er sket, er jeg nødt til at tage for gode varer at der er foregået noget fusk. Men jeg siger til ham at jeg ikke har noget med det at gøre og derfor vil have fjernet mit billede med et stort rødt kryds henover. Godt så er jeg ude.....
Så sker der det at der begynder at vælte en masse stemmer ind på nogle andre fisk....Så er Jørgen datter igen bagud...Så ringer selvfølgelig ind og klager igen...For det går jo ikke at den ikke vinder...
Så bliver konkurrencen afblæst og jeg skriver ovenstående mail til Jørgen for at afslutte hele farcen på en sober måde.
Så sker der det til min store forundrelse at Jørgens datter alligevel går hen og vinder og jeg finder i mellem tiden ud af hvad der i virkeligheden er sket da jeg snakker med de kammerater jeg har og om situationen.
Der er nogle af mine kammerater som på diverse forums uden min viden har ville hjælpe mig til at vinde, og derfor har opfordret til at de skulle stemme på mig. Godt så..
Så vælter der på ganske kort tid en masse stemmer ind på mig....Helt efter reglerne..
Men det ville Jørgen ikke finde sig i, da han jo allerede havde set sig selv som vinder, så han får overbevist Dennis om at der er sket noget fusk og jeg bliver derfor diskvallificeret....Det bliver mine kammerater rasende over og opfordrer nu til at der bliver stemt på en anden fisk end jørgens datters....Godt så...
Så griber Jørgen fortvivlet telefonen igen og ringer ind og klager..For nu er Datterens rudskalle igen bagud...Så for han overbevist Dennis om at der er noget andet galt og konkurrencen bliver aflyst.....Stadig selvom intet ulovligt er foregået...
Så alt Jørgens kamp ender til sidst lykkeligt for ham og Datteren vinder og alt er fint.
Så ser jeg igen der er ballade med en rudskalle og at Jørgen igen er medspiller i situation..Og så får jeg fandme nok....Nu må det holde.
Det kan ikke passe at er man dumstædig nok bliver ved og ved, så ender man med at få sin vilje..
Du burde være mand nok til at kunne tåle en 2 plads...
Det var unfair over for mig
Det er unfair over for Alen
Og det er unfair over for alle dem du givetvis vil konkurrerer med i fremtiden.
Jeg er ked af at vi er nødt til at kede læsere af dette forum med personlig offentliggørelse af mail korrespondencer, taget ud af en sammenhæng.
Men med dette nye super stærke træk fra Jørgens side, som jo med alt tydelighed viser hvor langt han er villig til at gå, føler jeg mig nødsaget til at give en forklaring.


Lars Larsen
Skal vi ikke prøve at holde personfnidder ude af denne debat, og så vurdere fiskene udfra den foreliggende dokumentation?

Udfra de billeder der er kan fisken sagtens veje det den gør, og jeg ser ingen grund til at man skulle betvivle dette. Hvorvidt fisken vejer 1,600 gram eller om der er rundet op eller ned skal jeg ikke udtale mig om, men det er sgu lidt frustrerende at der altid skal gå ævl og kævl i det når nogen fanger en stor fisk. I min bog vejer den 1,6 kg når Alen siger det.

Den udtalelse fra Ole der starter denne debat, tror jeg personligt er tolket mere kritisk end den er ment. Det er sagt med et smil på læben, og ment som en opfordring til at vee fiskene på en vægt der passer til størrelsen på dem. Men det er vist færdigdebatteret nu?

Jeg synes det er mere foruroligende at disse angreb får folk til at trække deres fisk fra cuppen som Alen har gjort, det var flotte fisk som fortjener at blive vist.

Når dette er sagt så synes jeg det kunne være interessant at vide hvem der har klaget, og hvad klagen går på?


Jørgen Skårup
Til Alen.

Tillykke med den fine rudskalle. Et virkeligt flot eksemplar af racen.

Er lidt ked af at du kalder den for en "rud klump".
Men det er vel kærligt ment ?

mvh Jørgen Skårup



Allan holdt
Hvor herrebevares en gang fnider over en skalle. Ole erkend dog at du måske var lidt hurtig ude med din komentar til at starte med, det var ikke helt nødvendigt at blande alle fiskemagasinets bruger ind i den sag, Alle kan begå en fejl det værste er dog at man ikke vil erkende det selv Syntes sgu du skylder Alen en undskyldning.
Rasmus Kruse
rigtigt lars og rigtigt allan...
morten schultz
fuck jeg går amok nu kan ikke være rigtigt folk herinde er så pisse fucking hurtige på aftrækkeren til og svine folk og bagefetr bare være ligeglad
morten schultz
MICHAEL CALLESEN MICHAEL CALLESEN

tror du du u kan gemme dig i mosen eller hvad sker der? Jeg føler mig trådt på for helvede numå du tage dig sammen vis dig som en mand.Og få det overstået jeg tlgiver folk nemt og bærer ikke nag men folk som dig der batre pisser på folk og gemer sig bagefter gør mig fulddstøndig sindsyg. hader typer der ikke kan sige hovsa jeg så forkert.. måske er du i udlandet og så undskylder jeg på forhånd. men nu begyjnder det her og gå mig på.
meget og så skal det ud få det eneste heg hader mere end små bitre mænd er sladrer ;) såå intet sladrer her det står råt for usødet. sådan er livet sgu mester.


mvh

Morten schultz
morten schultz
enig med alle.. forstå dog når man har bået en fejl ( MICHAEL CALLESEN)...

og stå ved den når alle andrer kan se den... fatter ikke folk gider det andet...
Michael Callesen
@Preben Jensen
har aldrig mødt eller fisket med Alen!

@morten schultz
Gemmer mig i mosen????? Jeg har ikke set noget forkert! din og oles kommentare var helt ude i hampen!!!! længere er den ikke.....
morten schultz
min kommentar var ikke på nogen ude i hampen til gengæl tror jeg sgu du har røget en del hamp du virker ihvertfald sådan..
Ole Aaslo
Udtalese fra dommerene:

Efter enstemming vudering i dommerkomiteen finder vi INGEN grund til at denne fisk ikke overholder de opgivende data. Så fremt Alen har følt sig udsat for hetz fra undertegnede, så må jeg med hatten i hånden undskylde, det var ikke min mening til at starte med

På dommerkomittens vegne
Ole Aaslo
Michael Callesen
@morten schultz

Jeg vil ikke synke så dybt som dig! Derfor undlader jag at kommentere dine misbrug og dårlige vaner.......
morten schultz
du sgu egentlig en idiot.. men fair nok...
Michael Callesen
@morten schultz

Kan du synke dybere?????
morten schultz
nej det var vist det sidste jeg kunne.

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk