Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:25-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
3 gange 10+
Indsendt af:Lars Larsen
Fangstdato:22-09-2007
Art:Spejlkarpe
Vægt:12.1
Længde:77
Agn:DB Strawberrry / squidboilie
Sted:
Bemærkning
Hej

Jeg er lige kommet hjem fra weekendens karpetur, som bestemt er værd at skrive lidt om. Jeg ankom til søen fredag den 21/9 sidst på eftermiddagen, det blæste et par pelikaner eller noget i den retning og med udsigt til regn gik det stærkt med at få stillet bivien op. Da dette var klaret var det tid at få lagt taklerne ud på de udvalgte spots, som jeg havde fodret på 4-5 gange forud for fiskeriet. Da alt var på plads var det tid til at få lidt at spise inden soveposen kaldte, den medbragte pizza blev fundet frem og så var det ellers bare om at slappe af ovenpå en lang arbejdsuge.

Da det meste af pizzaen var fortæret røg jeg hurtigt i posen, og faldt ret hurtigt i søvn. Da klokken var 01:45 blev jeg revet brat ud af drømmeland af en skrigende bidmelder, hurtigt i skoene og ud i blæsten. Tilslaget blev mødt af et karftigt udløb fra en karpe der styrede direkte mod dybere vand. Efter lidt tovtrækkeri frem og tilbage havde jeg karpen inde foran land hvor karpen cirklede lidt rundt inden den gik i det ventende net. Hurtigt op på måtten med en fin spejler, ud med krogen og i vejeslyngen. Vægten faldt i hak på 11,8 kg og længden var 74 cm - flot fisk. Jeg sackede fisken til det blev lyst så det var muligt at få nogle billeder i dagslys.

Da taklet var lagt ud på plads, var det ellers om at komme tilbage i posen. og få lidt mere søvn. Da jeg omkring henad morgenstunden omkring halv otte lå og overvejee om jeg skulle stå op, eller tage en lille lur mere fortalte en skrigende bidmelder at det var tid at komme ud af fjerene - så sådan blev det. Efter en fight der næsten var som en kopi af førstnævnte kunne jeg føre nettet under endnu en spejler, denne gang på 12.1 kg og 77 cm lang (tilmeldes cuppen). Nu var der lys nok til at jeg kunne fotografere, så fisken blev sacket kortvarigt mens fotoudstyret blev gjort klar. Efter en kort fotoseance blev fiskene sat ud igen, og det var tid at skifte agn til dagen fiskeri.

Da klokken var hen ad halv elleve lørdag formiddag var vinden var så småt begyndt at ligge sig og det tegende til en rigtig flot efterårsdagsad, så jeg sad inde i bivien og overvejde om ikke det var ved at være tid til at flytte stolen udenfor og nyde solen lidt. Jeg kom ikke langt med mine overvejelser, der var en karpe der havde fået samme ide og valgte at byde sig til. Så gang i stangen igen og efter en fight som de to første kunne jeg ligge en spejler til skue i solen. Denne fisk vejede 10,5 kg, hurtigt op med kameraet og få taget nogle billeder inden dyret blev sendt retur til det våde element.

Efter at have lagt taklet på plads og stangen i holderen var det tid til liidt eftertænksomhed, og fordybelse i den medbragte bog. Der skete ikke mere ved stængerne resten af lørdagen, men der kom jævnligt folk forbi. Først et par fuglekiggere/-fotografer, dernæst det lokale vandrelaug og tilsidst en børnefødselsdag på skovtur. Så tiden gik med at fortælle hvad jeg dog lavede der ved søen med telt og fiskestænger......, som om de ikke kunne se det???? Men det var nu meget hyggeligt :-).

Henunder aften var det med stor spænding at jeg lagde taklerne om og krøb i posen, hvad ville natten mon bringe? Det kan faktisk fortælles meget kort, jeg fik en god lang nattesøvn uden afbrydelser, lige bortset fra et de par gange den nærliggende busk bad om at blive vandet...... Sagt på en anden måde, natten gav ingen fisk, og da jeg kørte hjem søndag morgen kunne jeg gøre status og jeg var ganske godt tilfreds med de tre fisk jeg fik første døgn.

Alle tre fisk blev taget på 20mm DB Strawberry & Squid, fisket over en fodring med samme agn.


Send din kommentar
steen v knudsen
Hey Larsen.
Super flotte spejlere du har fået der.
Og dejligt med en velskreven og indholdsrig rapport.
Du må da gerne invitere mig med til det vand næste weekend. ;-)
Ole Aaslo
Tillykke Lars...

Den lille sø har du da fået godt fat i...

Der er flere billeder på http://dreambait.dk/index.asp?action=child&id=400...

Venligst Ole
Mads Hussing
Det er imponerende fangster og meget fortjente fisk. Mon ikke vi kan lave et direkte link til den artikel, ved at tilføje 6 v´er eller måske 3 w´er.....:

http://www.dreambait.dk/index.asp?action=child&id=400

Mads Hussing
Det kan åbenbart ikke lade sig gøre i forummet at lave direkte links :-)

Mvh
Mads
Lars Larsen
Takker ;-)

@ Ole
Ja, et eller andet må jeg jo gøre rigtigt i den lille vandpyt...........

@ Mads
Kan se du har et forslag til Thomas' tråd om ønsker til siden fremadrettet. Måske du skulle flytte den med link i forum derover?
Ian Muddle
Flot klarede Lars. Dener en ok lille sø du har fundet der var?
[url]http://www.fiskemagasinet.dk/fangstrapporter.htm?show=uniq&id=2641[/url]
Mon ikke den en virker......
Ian Muddle
Er.....
nej.
Sikker en antikke forum du har her Mads :-P

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk