Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:11-12-2018
Menu
Kalender
December 2018
MaTiOnToFr
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
Regnbueørrede 9,29kg
Indsendt af:kent Nissen
Fangstdato:17-05-2007
Art:Regnbueørred
Vægt:9.29
Længde:82
Agn:Blink
Sted:Hvilested lystfiskersøer
Bemærkning
Det var blevet tirsdag aften og jeg havde gået og kigget ud af vinduerne hele dagen men kunne bare ikke tage mig sammen til at komme afsted. Nu var det blevet halv sent, men kunne da lige nå de sidste 2 timer ved Hvilested P&T, jeg har haft søen i tankerne den seneste uges tid, så et par timer var perfekt for lige at tjekke hvordan forholdene ser ud!

Efter 1/2 time med de sædvanlige farvorit spinner og uden resultat, var det tid til at prøve lidt andet så jeg skiftede til en anden farvorit som jeg plejer at bruge på kysten nemlig Møresilda. Hurtigt var der resultat og en flot kildeørrede kom på land.
5min senere så jeg ud af øjenkrogen en fisk i overfladen, blinket blev serveret og jeg så fisken vende efter blinket, og kunne straks mærke at tilslaget var perfekt og at der var en god tung fisk i den anden ende. Skal love for at der var gang i fisken, et hurtigt udløb mod midten af søen hvorefter jeg fik hentet lidt igen, dette fik den blot til at gå helt amok og den styrede direkte mod nogle træer der nærmest vokser helt ud i vandet, så den vidste lige hvordan den skulle slippe af med mig. Med lidt held/toldmodighed og godt med pres på fisken fik jeg den endeligt til at vende og den kom ud på fri vand igen. Her fik jeg for første gang rigtig udsyn til dens størrelse, og jeg begyndte straks at blive lidt små nervøs. Har aldrig haft så stor ørred på før, største til dato var 5,1kg og her kunne jeg se at der virkelig var mulighed for personlig rekord. Heldigvis begyndte den at vise trætheds tegn, og efter ca 10min kamp kunne jeg stille kante den ind på breden og skubbet op i græsset og i sikkerhed. Puha jeg kunne ikke tro det, fik hurtigt taget et billed med mobilen og sendt til min gode fiske-kammerat som jeg vidste sad hjemme i hans sofa og så Dan Karbys fine fiskeudsendelser fra Agentina. (mon ikke han ønskede han havde været med, og ladet videoen optage udsendelsen)

Nå efter at have sundet mig lidt, overvejede jeg lidt om jeg skulle stoppe men der var jo stadig 45min til lukketid, så afsted med blinket igen. Det fortrød jeg aldrig, da jeg fangede yderligere 2 flotte kildeørreder.
Så da de 2 timer var gået havde jeg fanget 3 kildeørreder som alle 3 var mellem 1kg - 1,5kg og en RIGTIG flot regnbueørrede på hele 9,29kg som også er min personlige rekord nu. Godt at jeg kom afsted denne tirsdag aften, og det var med smil fra øre til øre at jeg denne aften kørte på natarbejde.
Kanon aften

Kent


Send din kommentar
Ryan Jacobsen
Knageme en flot fisk, og en super rapport, fik sgu helt lyst til at droppe arbejdet og smutte ud med stangen efter at have læst den..

Stort tillykke herfra....:-)
Mads Hussing
Det er dejligt med en fyldestgørende og sigende rapport! Stort tillykke herfra.....
John Sørensen
Ja det lyder som en fed tur...Spændende læsning :)

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk