Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:23-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
Overspringer fra Lillebælt
Indsendt af:Brian Thomsen
Fangstdato:09-03-2007
Art:Havørred
Vægt:4
Længde:74,0
Agn:Blink, Jensen Seatrout
Sted:Lillebælt
Bemærkning
Jeg kørte ned til det fynske mandag for at fange nogle af de fynske havørreder sammen med de fynske Waders medlemmer men lad mig sige det med det samme det vildeste jeg fangede på Fyn var en paraply i Odense fjord og det er jo ikke voldsomt på 2 dage, så om torsdagen havde Peer en plan om at vi skulle køre over og fiske på Jyllands siden ved noget som hedder Harnøre rev i Lillebælt.

Det er en plads med masser af ålegræs, og Brian Grensteen og jeg står og diskutere pladsen BG. siger at det ikke lige er en plads efter hans smag, men jeg syntes det er en kanon plads, men som jeg siger til BG. så kunne jeg nu godt bruge noget flex på klingen efter nu 3 dages fiskeri uden at mærke det mindste hug, så jeg siger til BG. at jeg tror at jeg vil sætte mit Jensen Seatrout blink på det har jeg jo fanget alle mine store havørreder på, BG griner lidt af mig. Men hans smil stivner for da jeg kaster ud og har ikke fisket en 5-7 meter med blinket er der hug og det er et hug som vil noget og jeg siger til BG det er fanme en god fisk da den tager sit rul i overfladen og viser sin store haleror, og fighter vildt ud i Lillebælt hårde strøm og den tager nu et par store spring ude i strømmen og nu begynder adrenalinen at pumpe, nå man ser en flot spejlblank springe for enden af linen. Efter 5 minutters fight ude i strømmen følger fisken med ind så den nu er 15-20 meter fra mig så begynder den at kæmpe igen og tager et par store spring inden foran, ja man får lige det sidste kik af adrenalin og ja så meget at ens arme begynder at ryste, fedt ja det var vist ikke kun mig der var oppe at køre BG og Peer var vist lige så højt oppe at køre. Nu er havørreden ved at være træt og BG vil lige tage et par undervandsfoto af fisken inden den bliver nettet men da den ser BG tager den endnu et kæmpe spring ud af vandet lige foran BG så han får en lille vasker af plasket fra fisken. Nu er fisken så træt at den glider stille og rolig i nettet sammen med et lille sejres brøl fra undertegnet.

Det er en overspringer på 4 kg. og 74 cm. sølvskællene flyver fra den. Og efter en længere foto session fisker BG og Peer den sidste del af strækket af jeg sidder lige og nyder fisker og får lidt ro i kroppen igen.

Da jeg går ud for at fiske igen er strømmen vendt og er nu så hård at man ikke kan gå op modstrømme.

Ved rensning af fisken viser det sig at den har ingenting i maven og 2 små rogn sække en rigtig overspringer ja og nu er det løse skæl i køkkenet. Smil

Brian Thomsen
Se flere billeder på waders.dk




Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk