Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
spejler fra møllen
Indsendt af:Christian Romanius Jacobsen
Fangstdato:14-06-2006
Art:Spejlkarpe
Vægt:8.2
Længde:75
Agn:jordbærfiskreje boilie
Sted:dronninglund
Bemærkning
Michael, Carsten og jeg ville overnatte i Dronninglund møllesø tirsdag til onsdag. vi var ved søen omkring 19.30 og vi skyndte os alle at rigge en stang til med boilie for dernæst at kaste os over de varme pizzaer. det var Carsten og Michaels første karpetur så jeg håbede på bid, men efter konkurrencen i weekenden, havde været en succes med over 20 karper på land, var vores chance minimale. Der skulle gå ca. 5 timer før der var bid. det var Carstens stang, og fisken styrtede lige ind i min line og viklede den med ind. efter den vildeste fight længe lander Michael en skælkarpe på 5,1kg. turen er en succes!!!

kl. er 24 før vi er klar med begge stænger igen. min lander næsten oven i Carstens, men jeg lader den ligge med en lille åleklokke på da vi måtte deles om mine 3 bidmeldere. kl. 1 går vi i seng i 4mandsteltet. kl 6.30 vågner jeg igen ved at min bidmelder skriger, og line bliver flået af hjulet. Jeg flyver ud iført kun boxershorts og giver modhug. en god fight begynder, og som den skrider frem kommer endnu en skælkarpe til syne, og Michael netter igen en fin fisk. i det samme kommer 4 svenske ældre damer forbi, og jeg må posere "i boxershorts" med fisken for dem. en fin fisk på 4,1 kg. da jeg vil skifte boilie på den med åleklokken ser jeg tacklet er flyttet, jeg spørger om nogen har hørt noget i nat, men alle har sovet, PIS tænker jeg og ruller ind. der kommer hurtigt en stor gren til syne og den giver god modstand, jeg ruller den sørgmodigt ind på land og vikler den fri af linen. i det jeg gør det bliver der taget udløb. fisker er der sku stadig, udbryder jeg samtidig med diverse jubelskrig. Efter endnu en fin fight lander vi fisken. skælkarpe på 4,6 kg.

alle stænger bliver trukket i land og gjort klar til morgenfiskeriet. kl. 9 får jeg bid igen, fisken er rigtig stærk denne gang, men ender i nettet. En ny pr til mig, en skælkarpe på 69 cm. og 6,1 kg. i den bliver nettet, får jeg run på min anden stang. den klare Michael, der stadig manglede sin første karpe. den klare han let, og en 3 kg. skæller kommer i nettet. Lidt tid senere har jeg fået begge stænger på plads igen. Der går ikke lang tid før jeg har run igen. En monster fisk har bidt på krogen. Efter megen tovtrækkeri får jeg dog bæstet ind. en spejlkarpe på 8,2 kg. og 75 cm. jubii, ny pr igen. jeg dropper karperne for en tid, og Michael lægger sig på mit storfangerspot, og med det samme kroger han en fisk. Den starter med at springe fri af vandet. efter lidt tid lander vi endnu en spejlkarpe på 2,5kg. et stykke tid efter får Carsten run, og han kan lande en skælkarpe på 5,9kg.

flere fisk får vi ikke inden vi skal hjem, men vi klager slet ikke. en fantastisk tur, til en smuk sø. jeg ved ikke hvor mange nulture jeg har haft her, men det er mange, så det er rart når det lykkes.

Christian Romanius Jacobsen



Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk