Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
Min første "Mis", af Kim Holm Boesen - Fiskeringen
Indsendt af:Kim Holm Boesen
Fangstdato:07-05-2006
Art:Havkat
Vægt:3.4
Længde:75
Agn:ørredfilé
Sted:Kattegat
Bemærkning
Jeg har de sidste 5 år jagtet en havkat - utallige har mine forsøg været, fra Røst over Saltstrømmen til det Gule rev - lige meget hjalp det, jeg var bare ikke heldig. Det nærmeste jeg har været, indtil søndag den 7. maj 2006, var at stå ved siden af en der fangede 2! på pirk, den samme dag samme dag på Røst.
Men nu skulle det være - Jan Kristoffersen havde arrangeret en tur ud på Kattegat til de gl. kattevrag. Så kl. 3 søndag den 7 maj kastede det gode skib Sværd trossene og stak nordpå. Omkring Kullen fandt vi ud af, at den fremherskende østenvind var mere frisk end jævn, så en enkelt deltager måtte ofre til Neptun. Omkring 3 timer senere var vi ovre det første kattevrag, der i begyndelsen bare gav nogle småtorsk på pirkestang. Så riggede Jan og jeg om til mede, Jan med hornfisk, jeg med gl. havørred (en lille en der havde forputtet sig i boksen fra 2004), hvilket ikke gav andet end endnu en småtorsk til Jan, mens en på modsatte side fik den første mis, fejlkroget på en pirk! Da Thoke i stævnen snart fik en på musling, kiggede Jan og jeg nærmere på vores rigs. Det var Gule Rev/Norges grej = alt for kraftigt. Vi gik ned i krogstørrelse mens der stille og roligt kom småmisser ombord (Thoke stod for dagens mindste = 20cm). Pludselig var der "stød" på min stang - jeg troede det var min naboes pirk igen - igen, så jeg tog ind uden modhug. Men nej nu ruskede det og op af dybet kom til syne en pæn kat.
Da størrelsen var en helt andet, end det der indtil nu havde banket i dækket, blev der lidt panik indtil Sværds dæksmand kompetent gaffede min første kat - Jan vejede den til 3,4kg (ca. 75cm) og det blev dagens største fisk!
Resten af dagen var jeg ikke så engageret i fiskeriet, det skyldes bl.a. at alle de følgende 10 vrag var næsten tomme - en knurhane og en minitorsk var fangsten til hele båden, udover en slimål til mig.

Vi sluttede på Møllestenene, de gav igen et par småtorsk. Det blev til ialt 9 katte og en snes småtorsk.



Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk