Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:20-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
ARTIKLER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Artikler ialt: 147
Flådspin
Indsendt af:Nicolai
Dato:01-02-2002

Flådspin kan være det der gør udslaget på en tam dag. Er fiskene sommersløve eller er de bare ikke interesserede i agn præsenteret på normal vis, så tjek metoden ud.


Man vil nok have mest succes med metoden i jagten efter karpe, skalle, rudskalle og rimte, men mulighederne er store.
Agnen skal gerne syne af noget for at gøre opmærksom på sig selv, mens den langsomt daler ned gennem vandet. Større stykker franskbrødsindmad som er klemt omkring krogen, en stor regnorm eller en krog fyldt med Pescaviva majs er oplagte emner. Med sidstnævnte har man endda mulighed for at lege med farverne da majsene fås i bl.a. rød, orange og gul.
Agnen fiskes under et flåd som vælges udfra de givne omstændigheder. Et godt bud vil være et loaded crystal wagler. Udover et lille naphagl placeres samtlige splithagl i umiddelbar nærhed af flåddet. Fisker man med klemt brød kan det være nødvendigt at placere et lille hagl nær brøddet for at trække det under vandet. Som oftest er det dog ikke nødvendigt. Vær opmærksom på at de nævnte agn er tunge og de skal derfor medregnes når flåddet skal belastes.
Flåddet kastes ud og efter en tid trækkes flåddet lidt ind. Som følge af dette vil agnen bevæge sig mod overfladen og dale langsomt ned gennem vandet når trækket stoppes. Dette gentages indtil agnen har nået bredden og hele proceduren udføres endnu engang.
Frekvensen af træk og længden pauserne imellem dem er valgfri og kan derfor tilpasses den enkelte situation.
Er der mange aktive fisk kan der laves få længere træk med få pauser hvorimod der i den kolde tid kan laves få korte træk med længere pauser.
En Drennan E-S-P raptor T6 i str. 6-4 eller en Drennan carbon specimen str. 6-2 er perfekt til karperne hvorimod en Kamasam wide gap specialist i str. 12-8 vil være passende til skalle, rudskalle og rimte.



Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk