Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:20-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
ARTIKLER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Artikler ialt: 147
Fiskeskolen gør sig klar til endnu en sæson
Indsendt af:Martin Fabricius
Dato:28-03-2006

Der var den. 18 marts 17 unge lystfiskere samlet i Vejle Sportsfiskerforenings flotte lokaler til et endags kursus. De var samlet der, med den hensigt, at gøre sig klar til endnu en sæson med nye ungdomsarrangementer. Samlet under navnet Fiskeskolen.

Stemningen var i top allerede inden kurset begyndte. Det var gensynet med gamle venner, fra tidligere arrangementer, som bragte smilet frem hos de fleste. Det er Danmarks Sportsfiskerforbund der står for Fiskeskolen, og de havde også tre folk fra Ungdomsudvalget med, som instruktører på kurset.

Henning Pedersen, som var en af dem, bød velkommen og forklarede hvordan dagen skulle forløbe. Da gennemgangen var færdig, gik vi direkte videre til næste punkt. Den efterfølgende time fik vi instruktioner i hvordan et Fiskeskole arrangement afholdes. Han fortalte om nogle, af alle mulighederne vi har. Der kan afholdes Fiskeskole arrangementer i alt fra havfiskeri til let å fiskeri. Det vigtigste er, at få de unge ud at fiske. Efter en tiltrængt middagspause, fortsatte vi hvor vi slap.

Vi skulle som sidste punkt på dagsordenen aftale og fastlægge datoer for kommende Fiskeskole arrangementer. Undertegnede skal stå for en hornfisketur ved Trelde Næs samt en Put & Take tur. Begge arrangementer er sammen med min tidligere værelseskammerat på juniorleder kurset, Peter Andersen. Vi var begge glade for, at få fastlagt nogle datoer så vi er sikre på, at komme ud og fiske sammen.

Alt i alt en fremragende dag, med massere af lærerigt stof. Alle Fiskeskole arrangementer bliver offentliggjort på nettet og i Sportsfiskeren. Jeg vil for god ordens skyld lige fastslå at Fiskeskole arrangementer er forbeholdt børn mellem 10-18.

Knæk & Bræk

Fiskeskole instruktør Martin Fabricius

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk