Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:24-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
ARTIKLER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Artikler ialt: 147
160 timer
Indsendt af:
Dato:21-11-2005

Efter mange timers vandren omkring vandet, havde jeg spottet nogle få fisk der stod og slikkede solskin. De så ikke ud til at de ville tage føde til sig og derfor gik jeg i gang med at pode søen for eventuelle pladser. Jeg fandt et hot spot og startede med at fodre op, men ikke for meget.

(Steward er typen der dropper en dags fiskeri hvis han ikke får podet det perfekte sted, så der er sikkert gået mange timer med det. Jeg har fået Steward til at fortælle om podning og bringer dette under Rig & Tips.)

Vejret var dejligt, lige efter min smag, men det skulle vise sig ikke at være efter karpernes smag. Faktisk skete der intet hele denne weekend, og træt og vemodig pakkede jeg sammen igen. Dog havde jeg stadig 47 grader fiske feber, for jeg havde jo set fiskene.

Næste weekend var jeg at finde ved vandet igen. Jeg satte mig på samme plads og fodrede kun ganske lidt. Det eneste der var anderledes fra den anden weekend var vejret. I dag blæste det en smule og regnen dryppede sagte.

Den første nat skete der INTET, men hele natten havde det lydt som om nogle havde travlt med at smide køleskabe i vandet. Vejret var uforandret, det blæste dog lidt mere end dagen før.

Min fiskefeber rasede mere og mere, for nu havde fiskene bevæget sig lidt og rullede nu over min fodring. Det var med spænding at jeg lagde mig til at sove........

Jeg vågnede næste dag, ved en ildelugtene hørm af råddent kød spredte sig op gennem mine behårede næsebor og til min store forskrækkelse så jeg en stor hanhund af en labrador var i færd med at øve sig i hvor meget savl den egentligt kunne lægge i hovedet på mig på en gang. ENDNU en nul bon tur...ØV!

Næste weekend var jeg på den igen. Nu stod himlen bare i et, men fiskes det skulles der. Jeg fodrede lidt og midt mens jeg stod der og drømte om hvor åndsvag man har lov til at være (Jeg havde glemt min grejæske) så jeg et ordentligt svin af en fisk Jumpe lige over fodret.

Nu måtte det ske......., men igen kunne jeg konstatere at den nat også blev en nul bon. Våd, træt og FANDENS sulten, havde jeg mest af alt lyst til at pakke sammen. Men vi er jo ikke skøre englændere for ingen ting (Og heldigvis for det).

Klokken ca.10 søndag formiddag, hulkede min ene Optonic efter mere strøm. Jeg troede simpelthen det var løgn. Jeg kastede mig over stangen og gav modhug....SUUUUUUUGGGGG, sagde klingen da den bukkede kraftigt. Der var fast fisk. Langsomt og roligt gled den ind over netrammen og da jeg så monstret, var jeg lige ved at slippe min last i bukserne. DET VAR EN STOR MASSIV SPEJLER PÅ 14,3 Kg. Værd at vente på.......mener jeg.

Tak Martin og Morten, fordi i gad køre den lange vej for at fotografere mig med min drøm.

Thanks Maid`s

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk