Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
ARTIKLER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Artikler ialt: 147
Det var ikke hvad vi troede
Indsendt af:
Dato:21-11-2005

Vi havde gået og kigget på et vand i et stykke tid. Vi vidste at der var sudere i en pæn størrelse, men at vi skulle få denne fangst anede vi ikke.

Vi havde gået rundt om denne sø og spottet fisk. Rygterne lød på at der skulle være en gammel stamme af skælkarper og vi havde da også set fisk cruise rundt i overfladen, og de så pæne ud. Om det var gedder eller karper, det måtte et sats bekræfte.

Vi havde fundet det sted hvor vi ville satse. Steward havde vadet rundt med sin marker fload i flere timer, så vi vidste at, når han siger han har fundet en knold eller en banke, så passer det. Min banke var lidt væk fra de andre to, men stadig ikke længere end at vi ikke behøvede en megafon. Jeg begyndte at kaste mine tackler ud ca. 50 - 70 meter fra land og ganske rigtigt de lå på hård bund på en ellers blødbundet suppe sø. Steward havde slået til igen.

Jeg fodrede op med KN Strawberry Squid Boilies og selvfølgelig mit eget Birdfood-mix, med DD`s krebse stank. Der blev ligeledes fyret et par håndfulde KN Ball Pellets ud. Jeg havde satset alle mine tackler på denne banke, så nu var det bare at vente.

Selvfølgelig skal sådan noget ske lige midt mens man er i gang med at dyrke Københavner Kanalen på det absolut bedste sendetidspunkt, at en af delkimmerne råber efter mere batteri. Jeg troede først at den var løbet tør for strøm, men til min store overraskelse var det et drop back ( Så tror da fanden at den ikke sagde mere).

Jeg gav et modhug der truede det stakkels dyr med at flå skelettet ud gennem munden på den og SLAM !! Det var fast fisk, men hvad var nu det, den kæmpede ikke som en normal spejler el. skæller, men det var en fight uden lige. Da den endelig gav op og jeg løftede nettet, kunne det godt være at hinkestenene var ved at forlade mit ellers runde hoved. Det var en Grasser og til med en stor en.

Normalt ville jeg ikke være glad for sådan en fisk, men en på 9,5 Kg er OK. Den nat blev der landet 3 Grassere på henholdsvis (Hold nu godt fast.) 11,5 Kg og 10,5 Kg og 9,5 Kg. Asbjørn havde næsten slået Danmarks rekorden. Vi skal nok slå den, for vi ved vi har set større fisk.

Mvh
Asbjørn Andersen

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk